3346
11:59 20.072016

Відому закарпатку оббрехали й погрожують

Цікаве 1764

галаай2

«Друзі, сьогодні в інтернеті з’явилася неправдива інформація, що мене затримала поліція! Це повна брехня!!! І наклеп! Є факт того, що за мною хтось слідкує по Києву, фотографує і погрожує по телефону, що це ще “квіточки”! Завтра подаю до суду на видання і авторів тексту! Це зовсім не смішно!» Таке повідомленнія залишила у себе на сторінці в соцмережах Ірина Галай.

Всього Еверест підкорився серед 400 жінкам світу. Але українки ще не було. І як ми вже писали 20 травня 2016 року о 7:00 ранку український альпініст Ірина Галай успішно здійснила сходження на найвищу вершину земної кулі (висота 8848,43 метра над рівнем моря) де підняла прапор України а також прапор Національного Реєстру Рекордів України.

Після цьої події Іра стала відомою у кожному куточку України і не тільки. Гарна, успішна, цілеспрямована дівчина стала прикладом для багатьох. Але, схоже, декому не дають спати чужі успіхи…

Так на днях в ЗМІ з’явилася інформація, що відома закарпатка потрапила в неприємну історію у Києві.

Як написала сама Ірина Галай на своїй сторінці у ФБ, інформація неправдива і вона зробить все, щоб покарати винних у цьому наклепі.

Галай

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах