29585
12:11 10.112019

Мукачівець потребує допомоги

Цікаве 15030

Сергій Дудкеєв, 34-річний мукачівець, з дитинства хворіє на страшну недугу – синдром Кліпеля Треноне Вебера. Ця хвороба уражає судинно-лімфатичну систему в основному нижніх кінцівок. У Сергія це права нога.

У 2014 році спільними зусиллями вдалося зібрати кошти та відправити хлопця в Німеччину до клініки, де він місяць пробув на стаціонарному лікуванні, результати якого були дуже успішними. Майже чотири роки хлопець добре справлявся з своєю ногою, одружився та продовжував успішно навчатися в університеті, дякуючи кожному, хто допоміг стати тоді йому на ноги.

В 2018 році йому знову стало погано і завдяки всім небайдужим Сергій знову поїхав на курс лікування до клініки Фйолді. Все було протягом року наче в порядку, але осінь 2019 року сильно вдарила по нозі хлопця. В Мукачеві він пройшов 2 тижні стаціонарного лікування, але це так звана лише “перша допомога”, лікування по протоколу він не може в Україні пройти, так як в нас ще не має такого лікування.

Ми весь час тримаємо контакт з лікарями, вони кажуть, що рецидиву не повинно було так швидко статися, так як Сергій вже більше року щодня приймає спеціальні антибіотики. Потрібно їхати в клініку на обстеження та курс нового лікування.

Провівши тривалі переговори з клінікою, вона пішла на зустріч, знаючи стан справ хлопця. Ціну зменшили в рази, але 8 500 євро треба все рівно оплатити. Сергій з дружиною хоч і працюють та самі не в змозі такі гроші зібрати, бо для того, щоб могти ходити, Сергій мусить використовувати спеціальні панчохи та бинти, які коштують сотні євро. Таблетки теж він замовляє в клініці, бо їх немає в Україні.

Збір відкрито, але він майже не проштовхується, дуже важко знайти кошти дорослій людині на лікування.

Волонтери просять по мірі можливості долучитися та ще раз помогти Сергію стабілізувати стан своєї ноги.

Сергій відкритий до діалогу з кожним. До нього можна звернутися у Facebook або за номером телефону 095 097 94 93.

Гроші можна переказувати на картку Приватбанку: 5168742717824977, Дудкеєв Сергій Вікторович.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах