16:03 29.052019
Рибне філе під сирно-сметанною подушкою
Цікаве
1317
Інгредієнти:
– філе хека або минтая – 400 г,
– сметана – 400 г,
– сир твердий – 100 г,
– сіль, перець,
– морква – 1 шт.,
– цибуля – 1 шт.,
– соняшникова олія.
Спосіб приготування
Філе ріжемо порційними шматочками. Солимо та перчимо. Сир тремо на дрібній тертці та змішуємо зі сметаною. Солимо та перчимо. Цибулю дрібно ріжемо. Моркву тремо на великій тертці.
На деко, змащене олією, викладаємо шарами – філе, зверху – цибулю, зверху – філе, зверху – моркву, зверху – філе. Заливаємо усе сметаною із сиром. Випікаємо при 180 градусах 40 хвилин.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
У селі Сасівка на тиждень закриють переїзд
17:08
Піаністи з Берегівської школи мистецтв здобули призові місця на міжнародному конкурсі
16:51
Закарпатські студенти популяризують історію через подкасти
16:33
На Закарпатті стартував Всесвітній тиждень імунізації
16:14
За 4 роки після смерті дружини Юрій Долгош виростив пів сотні кактусів
16:13
В Ужгороді зʼявляться ще близько 150 місць на ще одній платній парковці
16:05
35 школярів Закарпаття стали переможцями всеукраїнських учнівських олімпіад
15:56
Майже рік розраховувався чужою карткою: у Мукачеві розшукали чоловіка, який обікрав пенсіонера
15:47
Компенсацію витрат за працевлаштування ВПО цьогоріч отримали вже 42 роботодавці області
14:06
На КПП «Ужгород» затримали українку, яка перебувала у розшуку
14:04
Всі новини
Головне
Публікації
На Закарпатті стартував Всесвітній тиждень імунізації
16:14
В Ужгороді відбувся концерт Івана Поповича з нагоди його 50-річчя творчої діяльності
11:23
У Берегові провели підготовчі курси викладачів народних інструментів Закарпаття
12:53
«Минай» був близьким до перемоги над «Рухом»
11:57
У Берегові відбувся футбольний турнір «Кубок Єне Бузанского»
12:25
Всі Публікації
Фото
Відео