2736
10:00 26.062016

Гороскоп на 27 червня - 3 липня 2016

Цікаве 1786

56cb1c2aa12d6_dcpl0kf0o4s_650x410

ovenSM Овен
До нових знайомств бажано поставитися з обережністю. Зважте свої енергетичні ресурси та взяті на себе зобов’язання, не виключено, що ви звалили на плечі занадто великий обсяг роботи. Прийшла пора розслабитися в оточенні близьких вам людей.
telecSM Телець
Вам буде іноді здаватися, що все неможливе можливо. На роботі поставтеся до своїх обов’язків з більшою увагою, врахуйте дріб’язки. У вихідні відпочиньте від суєти та не відмовляйте тим, хто поряд, у їхньому прагненні вас побалувати.
blizneciSM Близнюки
Матимете бажання критикувати всіх і вся, що в цілому непогано, якщо будете об’єктивні та небагатослівні. Варто знизити напружений темп роботи. У вихідні не витрачайте всі свої сили, вони вам ще знадобляться.
rakSM Рак
Можливі дрібні домашні неприємності. Від ваших талантів залежатимуть ваші перспективи та просування по кар’єрних сходах. Завдяки товариськості у вихідні станете душею будь-якої компанії.
levSM Лев
Можливі нескінченні турботи як на роботі, так і вдома. Ви ще на один крок наблизитеся до своєї мети, а ваші нові проекти отримають додатковий поштовх. Поїздки та відрядження дозволять поліпшити добробут. У вихідні варто побути на самоті або ж в оточенні тільки найближчих друзів.
devaSM Діва
Будьте привітні з тими, хто хоче стати вам другом, але не підпускайте їх до себе надто близько. Ваші натиск та енергія мають принести гідний результат. Певна підозрілість і недовірливість будуть цілком доречні, адже ваші таємні недоброзичливці, можливо, будуватимуть проти вас плани.
vesiSM Терези
Перед тим як почати втілювати в життя свої ідеї, бажано проаналізувати все ще раз, аби врахувати й усунути недоліки. Непотрібну інформацію безжалісно відкидайте й намагайтеся бути зібраними. У вихідні можете сміливо звертатися по допомогу до друзів.
skorpionSM Скорпіон
Спокій вам тільки снитиметься, тому постарайтеся наразі зайняти вичікувальну позицію, нагромадити сили й озброїтися мудрістю та знаннями. Ваш раптовий ривок уперед приведе до перемоги над обставинами. Намагайтеся бути нейтральним стосовно начальства.
strelecSM Стрілець
Настав час прийти в себе й виконувати свою роботу, іноді доведеться займатися одноманітними, але необхідними справами. Стосовно близьких слід послабити свою вимогливість, інакше вона може спровокувати конфлікти. У вихідні бажано приділяти дітям більше часу й уваги.
kozerogSM Козеріг
Треба бути реалістом. Саме час у коректній формі гучно оголосити про свої достоїнства та заслуги. Робота вимагатиме від вас повної самовіддачі, але бажано не надто нею захоплюватися, бо можлива перевитрата енергії. Намагайтеся контролювати свої емоції, шукати в усьому позитив.
vodolejSM Водолій
Не виключені конфлікти на роботі, тому намагайтесь якомога менше спілкуватися з колегами й рідше потрапляти на очі начальству. Можуть втілитися в життя ваші найпотаємніші плани та задуми. У вихідні з’явиться більше вільного часу, а справ і спілкування стане набагато менше.
ribiSM Риби

Усі кардинальні та позитивні зміни у вашому житті залежатимуть від уміння належним чином показати свої здібності. Якщо не будете лінуватися, удача сама почне плисти вам просто в руки. У вихідні бажано зайнятися активним відпочинком.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах