26574
09:15 14.032019

Салат із редьки та горіхів

Цікаве 1657

Інгредієнти:

– редька – 350-400 г,

– морква – 100 г,

– грецькі горіхи – півсклянки,

– селера (стебла) – 1 невелике стебло або за смаком,

– сметана (не густа),

– сіль, чорний мелений перець.

Спосіб приготування

Моркву почистити, натерти на дрібній терці (краще використати терку для корейської моркви). Редьку очистити і також натерти.

В посудину викласти горіхи, дрібно порізане стебло селери, кілька столових ложок сметани. Все подрібнити блендером до пюреподібного стану.

У велику посудину викласти натерту моркву і редьку та подрібнені горіхи із селерою. Посолити та поперчити за смаком.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах