09:15 14.032019
Салат із редьки та горіхів
Цікаве
1657
Інгредієнти:
– редька – 350-400 г,
– морква – 100 г,
– грецькі горіхи – півсклянки,
– селера (стебла) – 1 невелике стебло або за смаком,
– сметана (не густа),
– сіль, чорний мелений перець.
Спосіб приготування
Моркву почистити, натерти на дрібній терці (краще використати терку для корейської моркви). Редьку очистити і також натерти.
В посудину викласти горіхи, дрібно порізане стебло селери, кілька столових ложок сметани. Все подрібнити блендером до пюреподібного стану.
У велику посудину викласти натерту моркву і редьку та подрібнені горіхи із селерою. Посолити та поперчити за смаком.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
У селі Сасівка на тиждень закриють переїзд
17:08
Піаністи з Берегівської школи мистецтв здобули призові місця на міжнародному конкурсі
16:51
Закарпатські студенти популяризують історію через подкасти
16:33
На Закарпатті стартував Всесвітній тиждень імунізації
16:14
За 4 роки після смерті дружини Юрій Долгош виростив пів сотні кактусів
16:13
В Ужгороді зʼявляться ще близько 150 місць на ще одній платній парковці
16:05
35 школярів Закарпаття стали переможцями всеукраїнських учнівських олімпіад
15:56
Майже рік розраховувався чужою карткою: у Мукачеві розшукали чоловіка, який обікрав пенсіонера
15:47
Компенсацію витрат за працевлаштування ВПО цьогоріч отримали вже 42 роботодавці області
14:06
На КПП «Ужгород» затримали українку, яка перебувала у розшуку
14:04
Всі новини
Головне
Публікації
На Закарпатті стартував Всесвітній тиждень імунізації
16:14
В Ужгороді відбувся концерт Івана Поповича з нагоди його 50-річчя творчої діяльності
11:23
У Берегові провели підготовчі курси викладачів народних інструментів Закарпаття
12:53
«Минай» був близьким до перемоги над «Рухом»
11:57
У Берегові відбувся футбольний турнір «Кубок Єне Бузанского»
12:25
Всі Публікації
Фото
Відео