26144
10:00 17.022019

Гороскоп на 18 - 24 лютого 2019

Цікаве 2234

ОВЕН

Сконцентруйте всю увагу на повсякденних справах і дрібних життєвих проблемах. Настає сприятливий момент, який дозволить вам наблизитися до здійснення своїх задумів. Ваша самовіддача стосовно рідних, не отримує від них належного відгуку, хоча й викликає захват в інших людей, які оточують вас.

ТЕЛЕЦЬ

Треба виявити принциповість у всьому, що стосується строків виконання робіт. Але не варто захоплюватися боротьбою з тими, хто поряд, та зв’язуватися з ризикованими пропозиціями. До вихідних основні позиції будуть відвойовані, і ви відчуєте себе господарем становища.

БЛИЗНЮКИ

Слід орієнтуватися на власні сили й можливості. Приємна новина змінить ваші плани. Усе станеться на краще. Близькі можуть відмовитися беззаперечно підкорятися вам, тому варто запастися вагомими аргументами й переконувати, а не наказувати. У вихідні винесіть з дому непотрібний мотлох.

РАК

Доведеться розраховувати тільки на власні сили. Значні зміни, які відбудуться в ці дні, можуть вплинути на ваше життя протягом багатьох наступних місяців. Наберете хорошого робочого темпу – бажано не збиватися з нього якомога довше. Близькі потребуватимуть вашої допомоги та підтримки.

ЛЕВ

Не плутайте нерозуміння з конструктивною критикою – це зовсім різні речі. Імовірний матеріальний прибуток від старих вкладень. Кінець тижня може налаштувати вас на більш високі матерії та сприяти відпочинку на лоні природи. Не пропустіть такий чудовий шанс у вихідні.

ДІВА

Є ймовірність зіштовхнутися із соціальними проблемами. За допомогою краще звертатися до друзів або близьких родичів. Не бійтеся виявляти активність у боротьбі за свої права, адже тепер ваші дії повністю відповідають вашим бажанням. Від родини можна чекати на приємні сюрпризи.

ТЕРЕЗИ

Настає сприятливий період для досягнення своєї мети та реалізації давно задуманих планів. Розірвіть непотрібні зв’язки, що лише обтяжують вас, позбудьтеся ілюзій та марних сподівань. Не виключено, що вам доведеться трохи відкоригувати поточні плани. Намагайтеся не давати зайвих обіцянок.

СКОРПІОН

Цього тижня варто взяти справи у свої руки. У погоні за справедливістю намагайтеся уникати конфліктів – вона візьме гору трохи пізніше, а поки що побережіть сили. У вихідні не рекомендуються зав’язувати з будь-ким бесіди на жалісливі теми, краще відкласти їх на найближче майбутнє.

СТРІЛЕЦЬ

Працюйте – і професійний успіх забезпечить вам гідне існування, не кажучи вже про моральне задоволення. Можете сміливо розраховувати на підтримку друзів. Імовірні цікаві ділові пропозиції. У колі родини намагайтеся виявляти стриманість, інакше можете спровокувати сварки та скандали.

КОЗЕРІГ

Зберіться з силами і спробуйте реалістично оцінити свої проблеми. Може загостритися конфліктна ситуація на роботі. З начальством при цьому бажано не сперечатися. Фортуна буде прихильною до вас і проштовхуватиме вгору по кар’єрних сходах. У вихідні краще уникати гучних компаній.

ВОДОЛІЙ

Цього тижня будуть добре піддаватися виправленню раніше допущені промахи. Можливий невеликий конфлікт з начальством, намагайтеся зберігати спокій, тоді ця ситуація не вплине на вашу подальшу кар’єру. Вихідні – вдалий період для складання планів на найближче та віддалене майбутнє.

РИБИ

Удача виявиться на вашому боці, але буде дуже полохлива. Треба реалістично оцінити ситуацію й прийняти не зовсім приємні для вас, але потрібні рішення. Тиждень сприятливий для просування вгору по службових сходах. У вихідні виявіть ініціативу та завзяття в якійсь новій справі.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах