25726
10:00 13.012019

Гороскоп на 14 - 20 січня 2019

Цікаве 2670

ОВЕН

Напружена робота може знесилити вас, проте фінансові перспективи стануть набагато кращими, що окупить усі труднощі. Приховані проблеми, які мучать вас, відкриються для тих, хто поряд, але ви встигнете вжити заходів для їхнього вирішення. У вихідні зробите те, що давно обіцяли собі.

ТЕЛЕЦЬ

Намагайтеся стримувати свої запити й амбіції та дослухатися до мудрих порад. Зможете подолати труднощі та досягти прекрасних результатів, лише якщо не будете вимагати від життя всього й одразу. Вам дуже знадобиться терпіння. У вихідні не відмовляйтеся від запрошення друзів сходити до них у гості.

БЛИЗНЮКИ

Вам необхідно виявляти ініціативу та здобувати новий досвід. Не можна піддаватися зайвій суєті. Не займайтеся відповідальними питаннями. Варто взяти турботу про домочадців на себе, адже навряд чи хтось зможе зробити це краще за вас. Вихідні будуть зайняті виключно сімейними проблемами.

РАК

Бажання виділитися із загальної юрби може привести вас до реалізації давньої мети. Подбайте про те, щоб пропозиції про роботу посипались як із рога достатку. Цього тижня бажано зайнятися благоустроєм свого дому. Завдяки невеликим придбанням, він стане більш затишним та комфортним.

ЛЕВ

Не варто реагувати на вимоги начальства занадто емоційно, краще побережіть свої нерви. Знайдете дипломатичний спосіб уникнути неприємної розмови та домогтися потрібного вам рішення. Завзята праця принесе швидкий успіх, тож можете розраховувати на втілення в життя багатьох своїх задумів.

ДІВА

Життя битиме ключем, хоча багато своїх планів доведеться переглянути. Треба буде завзято боротися з найменшими виявами непевності у власних силах. Намагайтеся знайти підтримку скрізь, де тільки можна. Вихідні ідеальні не тільки для руйнування старого, але й для створення нового.

ТЕРЕЗИ

Вищі сили будуть підтримувати вас, пам’ятайте про це й довіряйте інтуїції. Слід переглянути свою систему цінностей, швидше за все, занадто явне прагнення до кар’єрного зростання може завдати шкоди вашим стосункам із близькими. У вихідні будете сповнені енергії та готові до нових пригод.

СКОРПІОН

Зорі радять звернути увагу на поради, якими з вами щедро ділитимуться близькі, таким чином ви зможете знайти «золоту ідею». Не варто занадто захоплюватися захистом інтересів інших людей, адже й власні справи будуть накопичуватися з неймовірною швидкістю та вимагати негайного вирішення.

СТРІЛЕЦЬ

З’явиться можливість виправити деякі помилки. Важливо зберігати рівновагу й контролювати власні емоції. Не беріться за важливі починання, тримайте при собі свої ідеї та плани. Вихідні принесуть приплив енергії та творчий підйом. Діти можуть злегка спантеличити вас своїми творчими пошуками.

КОЗЕРІГ

Ваша невгамовна енергія дивуватиме людей, які оточують вас. Не слід занадто розслаблятися – доля ще знайде спосіб вас здивувати. Зорі радять не приймати близько до серця те, що говорять близькі чи колеги по роботі. Вихідні проведіть з родиною, виявляючи при цьому максимум уваги до своїх рідних.

ВОДОЛІЙ

Не завадить підсумувати здобутий досвід. Отримана інформація дозволить відповісти на багато важливих життєвих питань. Намагайтеся не розповідати про таємне стороннім: одні можуть не зрозуміти, інші позаздрять. Вихідні цього тижня будуть цікавими та насиченими різними подіями.

РИБИ

Можете організувати тих, хто поряд, до спільної перспективної справи, але без вашої особистої участі все розпадеться. Не упустіть шанс покращити стосунки з близькими. У всьому шукайте привід для радості, не допускайте негативних емоцій та думок. У вихідні будьте обережні у висловлюваннях.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини