25576
23:30 27.122018

Курячі ніжки «Дюшес»

Цікаве 2745

Інгредієнти:

– груші – 4 шт.,

– курячі ніжки – 6 шт.,

– цибуля – 2 шт.,

– кориця – 1 паличка,

– кінза – 5 гілочок,

– корінь імбиру – 5 см,

– олія – 60 мл,

– сіль – 10 г,

– вода – 340 мл,

– білий мелений перець – 3 г,

– масло – 50 г,

– коричневий цукор – 100 г,

– паприка – 2 г,

– суміш каррі – 2 г.

Спосіб приготування

Змішайте коричневий цукор, паприку, білий мелений перець та сіль.

Залийте суміш окропом і дайте настоятися 20 хвилин. У цей час обсмажте нарізану кубиками цибулю в казані на розігрітій олії до золотистого кольору. Курячі ніжки очистіть від шкіри та хрящів, обсмажте разом із цибулею 7 хвилин.

Почищений і нарізаний імбир зв’яжіть разом з паличкою кориці й кінзою. Покладіть букетик у котел з куркою, влийте воду зі спеціями і тушкуйте 10 хвилин на маленькому вогні.

Розтопіть на сковороді цукор з водою та вершковим маслом. Викладіть туди очищені й розрізані на чотири частинки груші. Прокарамелізуйте 10 хвилин, потім перекладіть до тушкованої курки. Поставте котел з м’ясом та грушами в розігріту до 180°С духовку на 30 хвилин.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах