25516
23:00 23.122018

Весело та здорово: у Хусті відбувся щорічний велопробіг Санта-Клаусів

Цікаве 14206

Близько двох десятків велосипедистів, переодягнувшись у новорічні костюми, проїхалися сьогодні, 23 грудня,  центральними вулицями Хуста.

У такий спосіб любителі велосипедного спорту привітали своїх земляків з прийдешнім новим роком та Різдвом Христовим, подарували радісні емоції та вкотре наголосили на важливості здорового способу життя.

Традиційно ексклюзивний зимовий заїзд для хустян організувало ГО “Велооб`єднання”.

Стартував велопробіг з Майдану Незалежності біля головної зеленої красуні міста. Передувала заїзду  справжнісінька фотосесія, адже чимало перехожих виявили бажання сфотографуватися з місцевими Санта-Клаусами. Останні ж охоче погоджувалися й вітали хустян з прийдешніми святами.

“Велопробіг “Santa Bike” проводимо всьоме. Акцент робимо не на кількості учасників, а на заряді емоцій.  Головна мета акції –  підняти настрій хустянам та гостям міста напередодні  зимових свят і, звісно ж, пропаганда активного та здорового способу життя”, – поділився з “Карпатським об`єктивом” один із незмінних організаторів заходу Андрій Козир.

Хоча маршрут зимового велопробігу був символічним і тривав не більше двадцяти хвилин, однак емоції від короткої мандрівки на двоколісних у колі друзів та однодумців він таки подарував.

Так, уперше в “Santa Bike” взяв участь спортсмен Юрій Симоненко. Молодий чоловік радо підтримав костюмований формат велопробігу, адже переконаний, що всі ми родом з дитинства і дарувати хороший настрій іншим просто та приємно.

“Я хотів бути схожим на сніговика. Костюм придумав за 5 хвилин, згадалося дитинство (усміхається – авт.). У садочку на різні свята завжди був якимось казковим персонажем. Це весело, налаштовує на позитив.

Вважаю, подібні заходи мають дуже хорошу мету – популяризують здоровий спосіб життя і дарують людям приємні емоції, хороший настрій. Тож, люди, долучайтеся до позитивних подій і дбайте про своє здоров`я”, – закликав Юрій.  

Богдана КЛЕКНЕР

 

 

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах