25341
16:29 11.122018

Ужгородські волонтери підбивають підсумки аукціону «Купи зустріч»

Цікаве 3205

«Купи зустріч – подаруй дитині свято» – щорічний благодійний аукціон, що відбувається в одній із соціальних мереж. Активісти допомагають діткам отримати відчуття свята, якого вони не мають.

З першої хвилини 8 грудня прийом ставок припинився. Хто запропонував найбільшу суму по кожному лоту, той став переможцем.

Цього року як лоти були виставлені 233 осіб. Звичайно, найбільші суми зібрали люди публічні й відомі.

Найбільшу суму отримав лот, який виставив відомий в Україні телеведучий Олександр Педан. За зустріч з ним Ліна Фурман погодилася заплатити 3790 гривень.

Потім ішов політик, екс-очільник Закарпатської ОДА Валерій Лунченко. Андріан Крец запропонував 3410 гривень за можливість випити з нардепом кави.

Третє місце серед чоловіків у тележурналіста Майкла Щура. Організатори зафіксували суму 3350 гривень, цю ставку зробив Захар Матула.

До десятки найдорожчих зустрічей увійшли також Роберт Горват (3230), Генадій Гутман (3190), Денис Ман (2700), Богдан Андріїв (2270), Олексій Петріченко (1990), Андрій Андріїв (1850) та Михайло Рівіс (1810).

Суму понад 1000 гривень погодилися заплатити за зустріч із 24 особами.

Додамо також, що з аукціону був знятий один лот – хлопець просто відмовився. 8 лотів не отримали жодної ставки, а 15 були придбані за мінімальною ставкою в 50 гривень.

Минулого року переможцем аукціону став Роберт Горват із зібраною сумою 2380 гривень, а Майкл Щур зайняв друге місце з результатом 2040 гривень.

Більш представницька і приваблива категорія на благодійному аукціоні «Купи зустріч – подаруй дитині свято» – дівчата та жінки.

Цього року 441 дівчина вирішила взяти участь в цьому аукціоні в якості лота. Можна впевнено сказати, що акція щороку стає все більш популярною, масовою і значущою.

Цікаво, що на відміну від хлопців, без ставок не залишився жоден лот – з усіма дівчатами хтось хоче зустрітися. За мінімальну ставку 50 грн. було придбано лише 3 лоти. Дві дівчини в ході аукціону зняли свої лоти, відмовившись виконувати умови акції.

У результаті перше місце посіла відома спортсменка й альпіністка Ірина Галай. За зустріч з підкорювачкою Евересту 3630 гривень готова заплатити її тезка Ірина Олійник. Нагадаємо, переможниця минулорічного аукціону Еріка зібрала 2840 грн.

На другому місці – директор одного з найбільших деревообробних підприємств Закарпаття Ірина Мацепура. Можливість зустрічі з нею Ілона Ігнат оцінила в 2790 грн.

Третю за величиною ставку в 2140 грн. зробив Павло Затулін за зустріч з речницею управління патрульної поліції в Закарпатській області Марією Туряницею.

Також в першій десятці відома акторка Римма Зюбіна (1910 грн.), Олена Фурдь (1910 грн.), Діана Ситар (1870 грн.), Еріка Еріка (1830 грн.), Зореслава Кучерява (1810 грн.), Олена Рілець (1810 грн.), Крістіна Третяк (1810 грн.).

Загалом більше тисячі гривень готові заплатити за зустріч з 39 дівчатами.

Таким чином абсолютним переможцем акції став Олександр Педан, а на другому місці – Ірина Галай.

Тепер починається збір платежів за придбані лоти. За першу добу пасивного збору коштів (тільки на картку) волонтери зібрали вже більше 52 тисяч гривень.

Всіх учасників аукціону, як лотів, так і покупців, організатори запрошують на зустріч волонтерів, яка відбудеться 16 грудня о 18 годині в приміщенні Театру ляльок «Бавка».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах