23555
13:19 15.082018

Чого боїться «Міс Україна Всесвіт 2018»?

Цікаве 2473

4 серпня відбувся масштабний конкурс краси «Міс Україна Всесвіт 2018». Переможницею стала одеситка Каріна Жосан. Саме вона представить Україну на престижному конкурсі краси «Міс Всесвіт 2018» в Бангкоку. Всього до фіналу конкурсу потрапило 18 красунь.

Дівчина працює професійною моделлю в Азії і Європі. Але в конкурсі краси вона приймає участь вперше.

Каріна вразила членів журі не тільки модельної фігурою. Під час інтелектуального конкурсу Карині поставили одне з найсерйозніших питань – про те, як розвивати спорт в нашій країні.

– Мені здається, саме слово розвивати говорить про початок, старт, тому починати потрібно з дітей. Я не кажу тільки про спортивні школи. Батьки повинні з дитинства привчати людей до спортивної культури. Якщо це будуть підтримувати вдома, а потім в школі, то наша країна дуже зміцніє в цьому плані. У нас вже є нескінчена кількість видатних спортсменів. Якщо ми ще трохи більше надавимо і дамо шанси дітям, то наша країна підніметься в спортивному плані, – відповіла дівчина.

Цікаво, що Каріна виходила на сцену під номером 13, хоча, як зізналась красуня, вона все життя боїться цієї цифри. І тому спочатку дуже засмутилася. Але, незважаючи на забобони, для дівчини вона виявилась щасливою.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах