23528
10:00 19.082018

Гороскоп на 20 - 26 серпня 2018

Цікаве 1935

ОВЕН

Якщо виявите спокій та цілеспрямованість, то обов’язково досягнете бажаного успіху. Завоюйте довіру начальства – і перед вами відкриються нові можливості. Не забувайте про домашні справи та проблеми. Можливі розбіжності з дітьми, але їх легко залагодити.

ТЕЛЕЦЬ

У вас виходитиме практично все, за що б ви не бралися. Намагайтеся зберігати гарні стосунки з начальством. Якщо ви не поділяєте погляди колег, зробіть над собою зусилля й залишіть свої думки при собі, адже все ще неодноразово зміниться. Будьте коректніші в спілкуванні з близькими.

БЛИЗНЮКИ

Якщо ви самі себе позитивно не оціните, на вас ніхто не зверне уваги. Настав час заявити вголос про свої достоїнства й заслуги. Бажано не занадто захоплюватися роботою, адже можлива перевитрата енергії. У вихідні намагайтеся бути в піднесеному настрої або хоча б контролювати свої емоції.

РАК

На вас чекає досить спокійний і розмірений період. Намагайтеся зберігати рівновагу в будь-якій ситуації. У вас вистачить сил упоратися з усіма труднощами, які виникатимуть протягом тижня, для цього постарайтеся більше дослухатися до своєї інтуїції. Вихідні присвятіть відпочинку.

ЛЕВ

Не починайте діяти, не визначившись з цілями, інакше час і сили будуть витрачені даремно. Можете розраховувати на допомогу друзів. Вихідні виявляться тихими та спокійними, присвятіть їх спогляданню й обмірковуванню майбутніх грандіозних планів.

ДІВА

Бажано втихомирити уяву, що розігралася, і не звертати увагу на необґрунтовані чутки. Усі досягнення цього тижня дуже цінні, але в найближчому майбутньому їх доведеться закріплювати й навіть відстоювати. У вихідні до вас можуть приїхати родичі здалеку.

ТЕРЕЗИ

Бажано з обережністю поставитися до нових знайомств: ще невідомо в які нетрі вони вас заведуть. Плануйте, дерзайте, не відступайте від поставленої мети. У вихідні можливі дрібні домашні неприємності. Завдяки своїй товариськості ви станете душею будь-якої компанії.

СКОРПІОН

Життя обіцяє бути цікавим і насиченим. Доведеться поринати з головою майже в кожне поточне робоче питання, тож часу на особисте життя практично не залишиться. У вихідні можуть налягти домашні турботи та проблеми. Однак бажано все-таки знайти кілька годин для відпочинку.

СТРІЛЕЦЬ

Намагайтеся не давати обіцянок, якщо їх важко виконати, навіть якщо дуже захочеться допомогти. Побалуйте себе вишуканими стравами. Виявляючи дбайливість, ви відчуєте, що теж оточені доброзичливою увагою. У вихідні будьте уважні до рідних, особливо дітей.

КОЗЕРІГ

Вам до снаги змінити на краще стосунки з тими, хто поряд. Бажано не вступати в суперечки. Очікуйте на цікаву інформацію, що дозволить вам, використовуючи зв’язки й можливості, просунутися кар’єрними сходами. Не забувайте про свій дім, постарайтеся приділити йому достатньо часу.

ВОДОЛІЙ

Не намагайтеся виправити ситуацію, яка склалася, а спробуйте отримати корисний урок і чекайте на зміни. Не ставте начальству занадто багато питань, бо чим більше їх виявиться, тим більшим обсягом роботи вас можуть навантажити. Дозвольте собі повноцінний відпочинок у вихідні.

РИБИ

Можуть скластися сприятливі умови для вияву ваших найкращих якостей та рис характеру. Якщо будете активні, то легко досягнете бажаних результатів. Можете звертатися до начальства з проханнями й побажаннями, до вас будуть прихильними. У вихідні чекайте новин від близьких людей.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах