12:57 30.052018
Курятина в м’ятно-лимонному маринаді
Цікаве
1251
Інгредієнти:
– куряче філе – 1 кг,
– м’ята, майоран, чебрець – по 1 гілочці,
– лимонний сік – 4 ст. л.,
– біле вино – 100 мл,
– цибуля – 1 шт.,
– червоний гострий та солодкий перець – 0,5 ст. л.,
– часник – 3 зубчики.
Спосіб приготування
Куряче м’ясо нарізаємо великими шматочками. М’яту подрібнюємо й поливаємо лимонним соком. Цибулю дрібно нарізаємо. Змішуємо м’ясо, цибулю та м’яту. Додаємо прянощі й часник. Заливаємо все вином і добре перемішуємо. Залишаємо курятину в маринаді на 30 хвилин.
Нанизуємо м’ясо на шампури й обсмажуємо над вугіллям.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
В Ужгороді підбили підсумки першого року імплементації Закону «Про медіа»
19:44
Суддівська спільнота передала придбані за кошти суддів FPV дрони
19:32
Закарпатські підприємиці можуть долучитися до жіночого акселератора «Відважна 2. Масштабування та діджиталізація»
19:14
Відбулася чергова сесія Берегівської міської ради
19:01
Обстріл Чернігова: є загиблі, травмовані та руйнування
18:37
На кордоні зі Словаччиною затримали розшукувану поліцією крадійку
16:30
Поліцейські Мукачева провели для школярів корисне безпекове заняття
16:18
У трьох закладах Закарпаття можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті
15:53
Замок «Паланок» у Мукачеві з початку року відвідали понад 20 тисяч туристів
15:42
На Закарпатті затримали переправника з клієнтом
15:31
Всі новини
Головне
Публікації
В Ужгороді підбили підсумки першого року імплементації Закону «Про медіа»
19:44
Обстріл Чернігова: є загиблі, травмовані та руйнування
18:37
У Берегові відбулися 34-ті загальні збори Товариства угорської культури Закарпаття (KMKС)
12:51
БК «Ужгород»: дві звитяги та одна поразка
13:28
У рідних стінах ужгородські «Карпати» досягли максимального результату
14:03
Всі Публікації
Фото
Відео