21760
22:28 14.052018

Володаркою гран-прі XII-го Міжнародного фесту “Веселка над Тисою” стала киянка Ніна Козачук

Цікаве 3133

Цьогоріч у відомому пісенному фестивалі взяла участь рекордна кількість учасників – близько сотні конкурсантів із Молдови, Грузії, Румунії, Угорщини та різних куточків України.

10-12 травня у Хусті проходили конкурсні дні XII-го Міжнародного фестивалю сучасної та народної пісні “Веселка над Тисою”, незмінним директором якого є відомий закарпатський співак Іван Пилипець. 13 травня, у День міста, на центральній сцені Хуста відбулася урочиста церемонія нагородження лауреатів і дипломантів фесту.

Так, володаркою гран-прі фестивалю “Веселка над Тисою-2018” стала киянка Ніна Козачук. Сертифікат на суму 1 тис.доларів абсолютній переможниці, яка матиме можливість відзняти власний кліп, вручив народний артист України, композитор, професор, ректор Київської муніципальної академії музики імені Р.Глієра, заслужений діяч мистецтв Олександр Злотник. До слова, він і очолював журі, до якого увійшли знані викладачі вокалу з Молдови, Грузії, популярні українські співаки та композитори.

Гучними оплесками та цінними призами – ювелірними прикрасами, путівками до Міжнародного дитячого центру ”Артек” та сертифікатами на знижку (500 доларів) на зйомки власних кліпів – були нагороджені лауреати фестивалю й окремі колективи.

“Хочу відзначити, що кожного року фестиваль збирає неймовірно потужних артистів. На сцені тривають запеклі пісенні баталії й інтрига до останнього.

“Цьогоріч володаркою гран-прі стала чарівна киянка Ніна Козачук, яка, до речі, шість років тому теж брала участь у нашому фестивалі й була лауреатом другої премії, та на цьому не зупинилася і сьогодні перемогла. Молодець! Бажаю всім учасникам не зупинятися на досягнутому: співайте і перемагайте”, – поділився з “Карпатським об`єктивом” директор фестивалю Іван Пилипець.

Завершився фестиваль гала-концертом за участі відомих українських виконавців, зокрема переможниці найбільш популярного в країні вокального шоу “Голос країни-8” Олени Луценко, яка завітала до Хуста на запрошення Івана Пилипця, та драйвового гурту “Толока”.

Богдана КЛЕКНЕР

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
За 5000 доларів США переправили до Словаччини військовозобов’язаного – на Закарпатті затримали організаторів
08:53
Краєзнавчий музей Перечина поповнився новими експонатами
08:39
В Ужгороді розшукали маленького хлопчика
16:55
На Мукачівщині обрали запобіжні заходи двом чоловікам, у яких знайшли гранати, пістолет та боєприпаси
16:27
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» закликає перевіряти інформацію про застосування графіків відключення електроенергії
16:03
Відбувся чемпіонат Закарпаття з класичних шахів
15:45
Майже 19 тисяч компаній переїхали по Україні від початку повномасштабної війни
15:31
Віктор Микита у Будапешті зустрівся із представниками Державного самоврядування українців Угорщини та лідерами української громади
15:11
Меморіальний парк села Чома ознайомлює школярів з життям древніх угорців
14:56
В Ужгороді поліція затримала зловмисника, який посеред вулиці пограбував чоловіка
14:38
Всі новини