21275
10:00 29.042018

Гороскоп на 30 квітня - 6 травня 2018

Цікаве 1530

ОВЕН

Ви зможете зробити і якісний ривок на роботі, й успішне наведення ладу в будинку. Доведеться багато спілкуватися з людьми, працювати з паперами та дзвінками. До вихідного постарайтеся знизити ваше робоче навантаження до мінімуму.

ТЕЛЕЦЬ

Необхідно стати зібраними та цілеспрямованими. Постарайтеся зосередитися на головному і не витрачати свої сили на дрібниці. Уникайте будь-яких конфліктів і непорозумінь з начальством. Шукайте спосіб знайти щиросердечний спокій, це допоможе вам відчути себе господарем власного життя.

БЛИЗНЮКИ

Бажано почати планомірну реалізацію хоча б частини своїх ідей. Сміливо спирайтеся на допомогу друзів, але будьте готові відстоювати свої інтереси. При необхідності виявляйте терпіння і витримку, так ви досягнете більшого. Вихідні найкраще провести вдома.

РАК

Вам знадобляться зусилля та мудрість. Грошові проблеми можуть призвести до фінансового краху. Перш ніж прийняти можливу привабливу пропозицію, ретельно зважте всі за й проти. У вихідні можна побути на самоті й зайнятися плануванням свого майбутнього.

ЛЕВ

Ви зможете досягти небувалих успіхів у справах, а прості рішення дозволять вам домогтися матеріального успіху. Бажано розібратися і упорядкувати всі справи, що нагромадилися. У вихідні ви зможете встигнути зробити надзвичайно багато.

ДІВА

Ви одержите бажане, якщо зможете дипломатично і вчасно відійти в тінь. Обставини нададуть вам можливість перевірити партнерів на надійність у деяких фінансових питаннях. У вихідні бажано впритул зайнятися особистими справами. Проблеми із заступниками і друзями почнуть поступово вирішуватися.

ТЕРЕЗИ

У вас імовірні перепади настрою, які стомлять навколишніх. Ваша компетентність може піддатися сумніву, власного досвіду вам може й не вистачити. Гарний період для спілкування та примирення з друзями, а будинок порадує вас своїм затишком і комфортом. У вихідні вирушайте у подорож.

СКОРПІОН

Черпайте бадьорість в удачах і постарайтеся не приймати швидких рішень. Можуть виникнути напружені відносини у діловій сфері, коли з одного боку, доведеться боятись обману, а з іншого – конфліктів з начальством. У вихідні вам може знадобитися максимум уваги, щоб уникнути несподіванок і небезпек.

СТРІЛЕЦЬ

Обов’язково зверніть увагу на поради, якими вас обдаровуватиме оточення, серед них може виявитися золота ідея. Справи на роботі будуть накопичуватися з неймовірною швидкістю і зажадають від вас негайного рішення. У вихідні будьте уважні в спілкуванні, будь-яке необережне слово може стати причиною конфліктів.

КОЗЕРІГ

Бажано виявити активність та ініціативність, це сприятиме вашій успішності. У відносинах з навколишніми постарайтеся не говорити зайвого, виявіть витримку та спокій. У вихідні бажано зібратися з силами й довести до кінця почату справу, навіть незважаючи на її трудомісткість.

ВОДОЛІЙ

З ідеями і пропозиціями краще не виступати, вас можуть неправильно зрозуміти. Діти можуть висунути свої претензії, і чим старші діти, тим більше в них буде претензій. У вихідні ви відчуєте, як більша частина турбот звалилася з плечей.

РИБИ

Сприятлива ситуація складається нечасто, тому постарайтеся провести час максимально приємно для вас. Імовірна удала поїздка або продуктивна зустріч у неформальній обстановці, а близькі люди принесуть радість.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах