20369
10:00 25.032018

Гороскоп на 26 березня - 1 квітня 2018

Цікаве 1615

iStock-4739332523ОВЕН

Доведеться виправляти допущені раніше помилки. Постарайтеся почути й виконати прохання друзів, у свою чергу, вони вам обов’язково допоможуть. Схвалення керівництва може викликати ваш неформальний підхід до справи. Вихідні найкраще присвятити родині та проблемам дітей.

ТЕЛЕЦЬ

Не перевтомлюйтеся на роботі. Причина всіх ваші проблем – неорганізованість, а конфлікти з партнерами виникають сугубо через дрібниці. З’явиться можливість піднятися кар’єрними сходами, що покращить ваше матеріальне становище. На вихідні плануйте спокійний відпочинок, відновіть сили та внутрішню рівновагу.

БЛИЗНЮКИ

Багато чого доведеться почати з чистого аркуша, розраховуючи при цьому тільки на власні сили та можливості. Дрібниці можуть відіграти зараз значну роль. Спробуйте поєднати свої дії зі сміливістю та напором, тоді зможете досягти в бізнесі гарних результатів. Виключіть активний відпочинок у вихідні.

РАК

Уникайте непотрібних контактів і запасіться терпінням, інакше сварки з колегами та начальством будуть неминучі. Зможете виявити себе на роботі як висококваліфікований фахівець. Краще не перестаратися з поступливістю стосовно близьких людей, адже вони можуть перестати брати до уваги вашу думку.

ЛЕВ

Залишайтеся доброзичливими, це відчинить перед вами будь-які двері. Цього тижня вам потрібна збалансованість у справах і думках. Не перекладайте свої обов’язки на близьких вам людей, пошукайте жертву в інших колах. У вихідні продовжуйте діяти за допомогою добрих слів, силові прийоми не спрацюють.

ДІВА

Не втрачайте цілковитого самовладання та намагайтеся зберігати спокій. Через збільшення обсягу роботи можлива певна напруженість. Обмірковуйте свої слова, тоді вони справлять належне враження на тих, хто поряд, і змусять їх підкоритися вашій волі. Вихідні бажано присвятити турботі про старше покоління.

ТЕРЕЗИ

Вам необхідно запрягти в одну запряжку волю, енергію та щасливий випадок, щоб просунутися нагору. Певною мірою ризик буде виправданий. У вихідні не виключене нерозуміння з боку тих, хто оточує вас, постарайтеся не звертати увагу на їхню неадекватність у деяких питаннях.

СКОРПІОН

Для успішного вирішення багатьох питань вам потрібна впевненість у власних силах. Обов’язково займіться особистими справами. Намагайтеся не  ставити на перше місце тільки власні інтереси, це може призвести до скандалу. Вихідні присвятіть релаксуючому спогляданню та аналітичній роботі.

СТРІЛЕЦЬ

Намагайтеся не піддаватися впливу емоцій, вони заважатимуть вам справитися із ситуацією, що виникла. Спрямуйте свою енергію на вирішення найбільш актуальної в цей час справи. У вихідні бажано не займатися читанням моралі дітям, краще запропонуйте їм вирушити з вами на природу й весело провести дозвілля.

КОЗЕРІГ

Для вас настає гарячий час, ви будете незамінною людиною на роботі. Емоції не повинні перешкоджати вашій діяльності. Домовлятися з колегами по роботі й партнерами стане значно легше наприкінці тижня. Продовжуйте розкривати свій творчий потенціал, це зміцнить ваш авторитет. Близькі вимагатимуть особливої уваги у вихідні.

ВОДОЛІЙ

Відчуєте приплив життєвих сил та опинитеся в центрі бурхливих подій. Нові починання, швидше за все, матимуть успіх. Загострена інтуїція дозволить вам упоратися з нагромадженням проблем. У вихідні справжнє задоволення принесуть інтелектуальні ігри та заняття.

РИБИ

Намагайтеся бути відкритими для пропозицій, і вони обов’язково почнуть надходити до вас у наростаючому темпі. У вирішенні ділових питань більше покладайтеся на інтуїцію. У вихідні не робіть безвідповідальних вчинків, навіть абсолютно дріб’язкових.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах