19869
09:47 21.022018

Лимонно-квасолевий пісний суп

Цікаве 1579

86ed5dab0cef7a9878859f37468fae75Інгредієнти:

– 400 г квасолі,

– 3 цибулини,

– 3 морквини,

– 0,5 качана капусти,

– 5 стебел селери,

– 1 стебло цибулі-порею,

– півлимона,

– 1 склянка олії,

– 3 гілочки м’яти,

– чорний мелений перець, сіль – за смаком,

– 2 л води.

Спосіб приготування:

Квасолю переберіть, помийте і залийте водою на 6–8 годин. Знову ретельно промийте, залийте свіжою водою й варіть 15–20 хвилин. Коли квасоля стане м’якою, злийте з неї воду.

Помийте і почистіть овочі. Цибулю дрібно поріжте. Цибулю-порей, селеру та моркву поріжте шматочками. Капусту нашаткуйте.

Варіть цибулю, селеру та моркву 15–20 хвилин. Потім додайте капусту, цибулю-порей та відварену квасолю й варіть, помішуючи, ще 5–7 хвилин.

Наприкінці варіння покладіть м’яту, посоліть, поперчіть і додайте олію. Квасолевий суп можна варити й без олії.

Перед подачею окремо в кожну тарілку покладіть тонку часточку лимона.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини