19131
10:00 21.012018

Гороскоп на 22 - 28 січня 2018

Цікаве 1777

1ОВЕН

Успіх вимагає ретельної підготовки планів і перевірки необхідної інформації. Не відмовляйтеся від допомоги друзів. Може виникнути потреба в активних діях та змінах, але робити все треба досить акуратно. Вихідні краще присвятити родині й дому.

ТЕЛЕЦЬ

У всі справи доведеться вкласти максимум сил та енергії. Намагайтеся не втручатися в хід подій, які не стосуються вас прямо: зараз розуміння й терпіння – це реальний ключ до успіху. Зможете реалізувати певні ідеї, які виношували вже давно. У вихідні варто перейти від задумів до дій.

БЛИЗНЮКИ

Ви легкі на підйом, рішучі та енергійні, і ці якості є запорукою успіху. Саме час зайнятися здійсненням задуманого, тоді відразу зростуть ваші шанси на успіх. Намагайтеся не зривати на домашніх напругу, накопичену на роботі. Успіхи та досягнення дітей порадують вас у вихідні.

РАК

Вам до снаги змінити на краще стосунки з близькими. Не бажано вступати в суперечки з начальством. Очікуйте на цікаву інформацію, що дозволить вам просунутися кар’єрними сходами. Не забувайте про близьких і рідних людей, постарайтеся приділити їм час та увагу.

ЛЕВ

Тиждень може виявитися досить успішним, якщо ви не будете наполегливо рватися в перші ряди. Відчуєте небувалий підйом сил, підвищаться працездатність і витривалість. Можете поділитися своїми ідеями з колегами, вони обов’язково вас підтримають. У вихідні добре відпочиньте.

ДІВА

У всіх справах дотримуйтеся порядку. На роботі вас чекають більші успіхи, якщо не будете розмінюватися на дрібниці. Багато проблем розв’яжуться самі собою, бажане прийде до ваших рук, користуйтеся моментом. Уміння відстоювати свою точку зору – це не головна умова збереження миру в родині.

ТЕРЕЗИ

Сміливо беріться за нові справи. Ваша ініціатива може набути цілком матеріальних обрисів. Удача цього тижня грає на вашому боці. У вихідні прийде допомога, якої ви так очікуєте. Доведеться її прийняти. Крім того, зірки радять приділити увагу рідним та провести вільний час із сім’єю.

СКОРПІОН

На роботі ймовірні зміни на краще, з’являться нові можливості для професійного зростання та значного зміцнення матеріального благополуччя. У вихідні велику радість принесуть приємні зустрічі. Рідні та близькі підтримають усі ваші проекти, а на всіляких заздрісників навіть не звертайте уваги.

СТРІЛЕЦЬ

Не варто відкривати своїх планів навіть близьким друзям. Не відкладайте на потім те, що можна зробити зараз. Доведеться усувати помилки та недоробки. У вихідні бажано не планувати далекі поїздки, вони можуть виявитися невдалими. Краще добре відпочиньте.

КОЗЕРІГ

Ваші мети і задуми в найближчі дні повинні бути сховані від навколишніх, тоді все зложиться щонайкраще. Вам необхідно бути готовим до розумних компромісів. У вихідні у вас вдало вийде сполучити роботу з відпочинком.

ВОДОЛІЙ

Особливо щасливими будуть ті, хто виявить завзятість у пошуку нових сфер застосування своїх талантів. У вас усе обов’язково вийде, ви на вірному шляху. З’явиться багато роботи, а з нею й жалю, що звалили все це на себе. У вихідні створіть удома гармонійну атмосферу, рідні будуть раді.

РИБИ

Чим активніше діятимете, тим більшого успіху досягнете. Якщо в чомусь будете сумніватися, не соромтеся ставити питання. Частину роботи сміливо довірте колегам, вони не образяться. Імовірно, будете надто вперті в непринципових питаннях, намагайтеся уникати категоричності в судженнях.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах