18224
11:49 12.122017

Антін Мухарський завадив будіґови на капуру. ВІДЕО

Цікаве 2459

МухарськийУ Києві тривають «голі протести». Спершу поліція ловила в столичній підземці оголеного чоловіка, а тепер шоумен Антін Мухарський у костюмі Адама прийшов під стіни Оболонського районного суду. Таким радикальним способом артист вирішив звернути увагу чиновників на його проблему з колишньою дружиною, телеведучою Сніжаною Єгоровою, яка не дозволяє йому бачитися з рідними дітьми. Відео з’явилося на сторінці Мухарського в соціальній мережі «Facebook». З будівлі вийшов охоронець, який навіть не зробив зауваження артисту, а просто мовчки пішов.

«Голий, босий я йду дорогою, якою ходив дуже багато разів. Три з половиною роки в Оболонському суді розглядається мій позов про призначення суми аліментів та побачення з дітьми», – розповів Мухарський. Біля входу в суд артист зняв труси й повісив їх на дверну ручку. Мухарський заявив, що йому не дають бачитися з дітьми: «Адвокати моєї дружини роблять усе, щоб справа затягувалася. А судді кажуть: «У вашої дружини дуже високі покровителі».

У 2016 році Мухарський зі скандалом розлучився з телеведучою Сніжаною Єгоровою. Бруду було вилито багато: з обох сторін лунали гучні заяви. У пари троє спільних дітей: Андрій (2006 року народження), Аріна (2010) та Іван (2012). Шоумен стверджує, що виплатив колишній дружині на утримання дітей понад мільйон гривень аліментів, а також залишив сім’ї великий будинок, 4-кімнатну квартиру та два автомобілі.

Мухарський1 Мухарський2

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах