18207
13:55 11.122017

Тріумфатори «Євробачення» перенесли складні операції

Цікаве 3938

Українська співачка, переможниця «Євробачення 2004» Руслана Лижичко перенесла операцію на лівому оці.

1

При цьому вона не скасувала виступ у Румунії. Про це співачка розповіла на своїй сторінці у «Facebook» і поділилася знімками. «Учора мала операцію на око. Зараз лечу в Бухарест. Я запрошена бути сьогодні в журі «Битва хорів», що відбудеться в прямому ефірі на румунському телеканалі. Покажу своє півгодинне шоу всім прихильникам «Євробачення». Хочу повідомити, що невелика зміна іміджу буде пов’язана лише з операцією напередодні. Гарантую: на драйв та нашу енергію це не вплине! Емоцій буде ще більше! Люблю всіх і з нетерпінням чекаю на зустріч у Румунії!» Прихильники Руслани побажали їй швидкого одужання.

Португальський співак Сальвадор Собрал, тріумфатор «Євробачення 2017», отримав нове серце. Операція була проведена 8 грудня в лікарні Санта Крус у Лісабоні й минула добре, пацієнт поки що перебуває в реанімації.

Співака госпіталізували у вересні, і відтоді він чекав на донорський орган, будучи приєднаним до апаратів. Процес відновлення тривалий, але прогнози лікарів хороші. Вони сподіваються, що Собрал цілком повернеться до нормального життя. Під час прес-конференції керівник команди хірургів Мігель Абекассіс розповів, що перед тим, як Сальвадора відвезли до операційної, він попросив дати йому послухати класичну музику.

Підготувала Анна Пащук

Руслана Сальвадор

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах