17250
14:06 25.102017

Крем-суп у хлібному горщику

Цікаве 1651

супІнгредієнти:

– шампіньйони – 250 г,

– картопля – 100 г,

– цибуля ріпчаста – 70 г,

– морква – 70 г,

– зелень – 5 г,

– вершки 33% – 100 г,

– вода – 200 г,

– вино біле сухе – 20 г,

– хліб житній – 600 г,

– часник – 2 г,

– олія – 20 г,

– спеції за смаком.

Спосіб приготування

Цибулю, моркву та гриби обсмажити на олії. Влити вино й випарувати його наполовину.

Потім додати воду та картоплю. Коли страва буде готова, збити блендером, посолити й поперчити.

Вилити вершки і залишити ще на 10 хвилин. З хліба зрізати вершечок, вийняти м’якуш і запекти в духовці до утворення скоринки. Залити крем-суп у попередньо натертий часником хліб.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах