14:06 25.102017
Крем-суп у хлібному горщику
Цікаве
1651
Інгредієнти:
– шампіньйони – 250 г,
– картопля – 100 г,
– цибуля ріпчаста – 70 г,
– морква – 70 г,
– зелень – 5 г,
– вершки 33% – 100 г,
– вода – 200 г,
– вино біле сухе – 20 г,
– хліб житній – 600 г,
– часник – 2 г,
– олія – 20 г,
– спеції за смаком.
Спосіб приготування
Цибулю, моркву та гриби обсмажити на олії. Влити вино й випарувати його наполовину.
Потім додати воду та картоплю. Коли страва буде готова, збити блендером, посолити й поперчити.
Вилити вершки і залишити ще на 10 хвилин. З хліба зрізати вершечок, вийняти м’якуш і запекти в духовці до утворення скоринки. Залити крем-суп у попередньо натертий часником хліб.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
На Закарпатті - лавинна небезпека
16:49
На Закарпатті стався зсув ґрунту
16:24
В Мукачеві проходитиме турнір з петанку пам’яті Володимира Гвоздьо
16:18
Прокуратура не допустила передачу у приватну власність зелених зон поблизу річки в Ужгороді
16:15
У Мукачеві виявили водія з рекордним перевищенням норми алкоголю в крові
16:11
На Закарпатті планують побудувати порт
16:09
Арт-зона «Писанкове Мукачево» - чудова локація для фотосесій у центрі міста
15:56
У Будапешті діти біженців з України можуть навчатися рідною мовою
15:44
У неділю «Минай» прийматиме «Олександрію»
15:35
Прокуратура вимагає скасувати дозвільні документи для ведення будівельних робіт на привокзальній площі в Мукачеві
15:27
Всі новини
Головне
Публікації
У Закарпатському угорському інституті вручили сертифікати випускникам мовних курсів
11:57
Рахівські митці презентували в Хусті виставку «Відлуння душі»
09:00
У Берегові на Днях Ракоці вручили нагороди
15:58
У Берегові тривають «Дні Ракоці»
09:36
Невтішні результати ужгородських «Карпат-ШВСМ»
16:20
Всі Публікації
Фото
Відео