17247
10:00 29.102017

Гороскоп на 30 жовтня - 5 листопада 2017

Цікаве 2549

Bez-ymeny-1ОВЕН

Виявляйте ініціативу всюди, де це тільки можливо зробити без шкоди для свого становища. Можуть розкритися розбіжності, пов’язані з партнерськими стосунками, імовірний відкритий конфлікт з опонентами. Не поспішайте роздавати обіцянки, їх буде нелегко виконати. У вихідні вам знадобиться холоднокровність.

ТЕЛЕЦЬ

Необхідно розсудливо підійти до вирішення ситуації, яка склалася, у цей момент вам можуть перешкодити тільки емоції. Імовірно, плани на роботі мінятимуться з точністю до навпаки, тільки не лякайтеся завчасно – ви блискуче впораєтеся з усіма завданнями. У вихідні не перестарайтеся в питаннях виховання дітей.

БЛИЗНЮКИ

Вівторок – досить вдалий день для реалізації ваших задумів і початку проектів. Розшириться коло спілкування, що матиме сприятливий вплив на ваш настрій, відкриються нові можливості. Старання на роботі увінчаються успіхом. Вихідні – найсприятливіший час для зустрічей із друзями.

РАК

Виявляйте більше терпіння та м’якості в спілкуванні, намагайтеся не дратуватися й не відповідати брутальністю на брутальність. Не піддавайтеся шкідливим впливам, вони можуть занадто легко заволодіти вами. Радуйтеся життю та підтримуйте гармонію у своєму домі.

ЛЕВ

Звертайте пильну увагу на події навколо вас. Вам знадобиться більше впевненості у власних силах та довіри до своєї інтуїції. Намагайтеся виявляти терпіння й не квапити події. Будьте більш терплячими до близьких людей. У вихідні займіться наведенням порядку в домі.

ДІВА

Активність та оптимізм дозволять домогтися бажаного успіху. Уникайте підвищеної уваги з боку керівництва, інакше отримаєте не зовсім приємне доручення. Не втрачайте пильності, довірливість може негативно відобразитися на вашому фінансовому становищі. У вихідні обговоріть поточні сімейні проблеми.

ТЕРЕЗИ

Усі ваші біди від перевтоми. Імовірні конфлікти й затяжні з’ясування стосунків на роботі. Може загостритися питання грошової компенсації та кар’єрного зростання. Не дозволяйте родичам втручатись у ваше особисте життя, їхні благі наміри нікому на користь не підуть.

СКОРПІОН

На роботі намагайтеся бути непомітними, щоб не привертати до себе уваги. Бажано зайвий раз не потрапляти на очі начальству. Стежте за тим, кому і що говорите. Побоюйтесь обману. Поринаючи в проблеми на роботі, не забувайте про родину. У вихідні приділіть більше часу й уваги близьким.

СТРІЛЕЦЬ

Вам необхідно бути уважними та обережними, стежити за своїми словами. Може виникнути ситуація, коли вам доведеться швидко опанувати нові знання і професійні навички. Не занадто захоплюйтеся творчими фантазіями, ставте акцент на їхню реалізацію.

КОЗЕРІГ

Реалізація намічених планів буде ефективнішою, якщо ви з розумом використаєте свої ділові зв’язки й заступництво впливових знайомих, однак зловживати такими стосунками теж не варто. Небажано починати великих справ, пов’язаних з фінансовим ризиком. Вихідні краще провести в колі родини.

ВОДОЛІЙ

Намагайтеся раціонально розподіляти сили. Вас супроводжуватиме успіх у пошуках роботи. Цей тиждень може стати міцним фундаментом для кар’єрного зростання, але доведеться навчитися бути поступливішими й дипломатичнішими. Бажано звернути увагу на взаємини з колегами по роботі.

РИБИ

Необхідно стратегічно правильно вибудувати свої стосунки з партнерами по роботі, тоді багато проблем вирішаться самі собою. Почуття такту й чарівність дозволять вам віртуозно розв’язати поставлені завдання. У вихідні постарайтеся відновити витрачений енергетичний потенціал за допомогою повноцінного відпочинку.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах