17102
10:13 19.102017

Гарбуз у сметанно-часниковому соусі

Цікаве 2251

гарбузІнгредієнти:

– гарбуз (очищений) – 400 г,

– сметана (20%) – 150 мл,

– часник – 4 зубчики,

– петрушка – 1 невеликий пучок,

– сіль, чорний перець – за смаком,

– олія (для смаження).

Спосіб приготування:

Гарбуз очищаємо від шкірки, насіння та волокнистої частини. Ріжемо великими брусочками.

На сковороді розігріваємо трохи олії й на сильному вогні обсмажуємо гарбуз до золотистого кольору.

Готуємо соус. Часник і зелень дрібно нарізаємо, перемішуємо зі сметаною.

Додаємо соус до гарбуза, солимо та перчимо за смаком, акуратно перемішуємо й накриваємо кришкою. Тушкуємо на повільному вогні 5–10 хв. Шматочки гарбуза повинні стати м’якими, але залишитися цілими.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах