17074
12:26 18.102017

Сини Анджеліни Джолі ненавидять один одного

Цікаве 2057

Сини-підлітки Анджеліни Джолі, яких вона усиновила, будучи в шлюбі з Бредом Піттом, намагаються за допомогою кулаків довести, хто ж з них є головним в зірковій сім’ї.

1

Ще зовсім недавно прийомні сини Анджеліни Джолі мило посміхалися численним фотографам, стоячи поруч один з одним із зірковою матір’ю на червоній доріжці. Але, схоже, між 16-річним Меддоксом і 13-річним Паксом пробігла чорна кішка. Меддокс хоче в усьому бути першим і головним, але Паксу це прагнення брата не зовсім подобається. Інсайдери стверджують, що хлопці постійно лаються, а останнім часом ворожнеча між ними зовсім не знає кордонів, тому діти Анджеліни Джолі навіть б’ються. Безумовно, регулярні конфлікти дітей дуже засмучують голлівудську актрису. Й Анджеліна Джолі намагається зробити все можливе, щоб примирити хлопчиків між собою, але поки вони не збираються сходити зі стежки війни.

Втім, на публіці сім’я Анджеліни не вказує ніяких конфліктів. Останній рік видався непростим для Джолі: у вересні минулого року актриса розлучилася з Бредом Піттом, звинувативши його в домашньому насильстві і алкоголізмі.

 Підготувала Анна Пащук

2 3 Джолі діти

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах