16344
22:13 21.092017

У мережі оприлюднили світлини нової книги про Ужгород

Цікаве 3963

21762806_1466765716742006_5278197957129312715_o

“Михайло Басараб приніс книгу. Підсумок своєї довгої роботи. Вона завершилася виходом у видавництві “Карпати” цього нового фотоальбому. Чимало світлин в ньому мої. Коли отримав запрошення пана Михайла долучитися, сприйняв це іронічно. Я ж не фотограф. Аматор. Виключно для власного задоволення і ніколи за гроші. Інакше це вже не творчість, а відробіток.
Десятки років працюючи на телебаченні, спробувавши вже й кіновиробництво опинитися в колі фотографії дуже дивно.
Для мене це підсумок власного досвіду масових “публікацій”. Я прийшов до висновку, що завоювати увагу людей більш ніж на 10 секунд сьогодні надзвичайно важко. Який би не був цікавий твій теле або кінофільм, далеко не всі почнуть його дивитися, тим більше додивляться до кінця. А от фотографія, та ще й із невеличким текстом майже завжди кинеться в очі. А маючи за плечима теорію та практику телебачення і кіно, використовуючи у фотографії “кіношні” секрети ти стаєш у чомусь оригінальним.
Хтось хвалить. Когось дратує. От Андрій Карташов, класичний справжній художник із “репінкою” колюче коментує. Значить – чіпляє. Інакше може не отримав б я цього дивного запрошення.
Як би не було, автори світлин у виданні і його впорядники зробили поціновувачам таких альбомів непоганий подарунок. Цікавий і закарпатцям і всім іншим. Три мови альбома роблять його доступним і закордонному читачу. А для мене це старт у нову справу. Збираю матеріал…”, – пише Олександр Герешко.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах