16211
15:11 15.092017

DZIDZIO покинув ще один музикант

Цікаве 3250

Улюбленець публіки Назарій Гук, більш відомий як Юлік, повідомив про те, що відправляється в “сольне плавання” і починає кар’єру діджея.

3

З групи DZIDZIO пішов улюбленець публіки, клавішник Назар Гук (більш відомий публіці як Юлик). Назар повідомив про те, що відправляється в «сольне плавання» і починає кар’єру діджея, проект матиме JULIK.

Музикант працював в популярному колективі з часів його створення. «Я вдячний гурту DZIDZIO і всій команді MEISON Entertainment. Особлива подяка моєму другу – Дзідзьові (Михайлові Хомі), за ті прекрасні моменти плідної співпраці, які у нас були за ці роки. Але зараз я вирішив почати сольний проект JULIK. Я хочу створювати якісну електронну музику, ремікси на українські та зарубіжні відомі хіти, – поділився артист» – написав він. Юлік також розповів, що вже зараз кипить робота над треком відомого співака Владислава Левицького, який трагічно загинув в ДТП. «Незабаром представлю класний ремікс на його пісню «Шеф». DZIDZIO я бажаю процвітання, а собі – здійснити свою мрі»”, – додав Юлік.

«Нормально, коли людина хоче займатися своєю справою. Мені залишається тільки одне – подякувати Юліку за спільну роботу і побажати успіху в сольному проекті! Від себе – чим можу, тим допоможу!» – побажав Дзідзьо.

 Підготувала Анна Пащук

2

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах