16049
17:47 6.092017

“Вар’яти-шоу” везуть до Ужгорода нову програму!

Цікаве 3289

Найбільш гастролююче україномовне гумористичне шоу країни – “Вар’яти-шоу” – вирушає в осінній тур. 5 жовтня мешканці Ужгорода зможуть побачити нову 2-годинну програму.

IMG_1220Нещодавно завершились зйомки другого сезону “Вар’яти-шоу”, а вже на початку вересня артисти традиційно розпочинають осінні гастролі. До Нового року “Вар’яти” дадуть майже 50 виступів в Україні, а також в містах США та Канади.

За 7 років існування хлопці дали концерти майже в усіх містах та містечках країни. Більш того, вже стало доброю традицією в одному місті давати не один, а одразу два, навіть і три концерти за приїзд. І кожного разу “Вар’яти” видають нову 2-годинну програму.

Всі свої історії артисти беруть з власного життя. Вони не жартують про політику – тільки на побутові теми, зрозумілі кожному з нас. Саме завдяки цьому “Вар’яти” здобули народну любов. Тому на виступи приходять цілими родинами.

Минулого року “Вар’яти-шоу” вийшли на новий рівень і з’явились в телепросторі. Цієї осені в ефірі Нового каналу вийде другий сезон телеверсії “Вар’яти-шоу”, який, як показали нещодавні зймоки, буде ще більш цікавим та захоплюючим.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
«Ужгород за чисте довкілля»: екоакція в УжНУ
13:17
Як отримати безоплатно послуги з реабілітації в медзакладах Закарпаття: усе, що потрібно знати
12:40
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, чому категорично заборонено розпалювати вогонь в охоронних зонах об’єктів енергетики
12:20
На Ужгородщині відбулися змагання з важкої атлетики
12:02
Нацгвардійці провели урок мужності для ліцеїстів Мукачева
11:51
Дві команди ужгородських «Карпат» боротимуться в Кубку України
11:29
Понад 14 000 школярів планують оздоровити цьогоріч на Закарпатті
10:30
Міжнародні організації розглядають можливість реконструкції гуртожитку Берегівського ліцею
10:12
Берегівський мер розповів про оформлення дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу
09:51
На Закарпатті з’явилося 5 нових паспортних станцій у ЦНАПах
09:34
Всі новини