15790
10:00 27.082017

Гороскоп на 28 серпня - 3 вересня 2017

Цікаве 1404

57_mainОВЕН

Тиждень підвищеної рухливості, у тому числі інтелектуальної. Знайдуться вдалі та спритні рішення у важких ситуаціях. У потрібний час ви опинитеся в потрібному місці. Вдалими в цей період будуть подорожі.

ТЕЛЕЦЬ

Енергійний і цікавий тиждень, сповнений нових знайомств та ідей. Ви здатні приймати нестандартні й несподівані рішення, завдяки чому будете отримувати переваги та завойовувати більше симпатій. Гарний період для відновлення особистих стосунків.

БЛИЗНЮКИ

Не зважайте на перешкоди, що виникають на вашому шляху. Робота принесе не тільки заробіток, але й задоволення та можливість виявити себе в новій якості. Вихідні проведіть з родиною на природі, це дасть вам енергетичний заряд на цілий тиждень.

РАК

Буде чимало можливостей здійснити задумане у професійній сфері. На роботі ситуація зміниться явно на вашу користь, до того ж, імовірно, ви отримаєте високу протекцію. Гарний тиждень для любовного флірту та налагодження близьких стосунків.

ЛЕВ

Тиждень сприятливий для початку кардинальних змін на роботі. Імовірно, почуєте несподівані й досить привабливі пропозиції. В особистій сфері можна зміцнити свої позиції та домогтися більшої поваги. При цьому не потрібен агресивний стиль поведінки, обстановка сприяє загальному миру й любові.

ДІВА

Гарний час для тих, хто використовує дипломатію та гнучкість у вирішенні складних питань. Уміло проведені переговори покращать ваш імідж і піднімуть реальні доходи. У конфліктних ситуаціях з близькими знайти взаємно прийнятне рішення вдасться мирним шляхом.

ТЕРЕЗИ

Спостерігається тенденція до поліпшення умов праці одночасно зі зростанням вимог. Очевидно, даремно платити вам гроші ніхто не збирається. Тож доведеться неабияк попотіти. Утім напружена робота піде вам на користь. В особистому житті краще виявляти стриманість.

СКОРПІОН

Тиждень обіцяє винятково сприятливі можливості для тих, хто налаштований змінити щось в особистому житті. Можна сподіватися на спонтанне знайомство, але для більшої впевненості виявляйте активність та оптимістичний стиль поведінки.

СТРІЛЕЦЬ

Доведеться ворушитися та бути кмітливим, щоб не пропустити свій шанс. Приготуйтеся про всяк випадок до можливості повороту вашого життя в більш активне русло. У вихідні перечекайте бурю в тихій гавані.

КОЗЕРІГ

Поточна робота повністю поглине вас. Це стосуватиметься і професійної діяльності, і домашніх справ. Можете сміливо затівати ремонт чи обновляти свій гардероб. У вихідні краще відпочити з рідними чи друзями на природі.

ВОДОЛІЙ

Імовірна тимчасова напруга, що стосуватиметься роботи й доходів від неї. Ви здатні самотужки вирішити чимало проблем, при цьому розраховуючи на лояльне ставлення керівництва. В особистих стосунках уникайте егоїзму й нетерпимості, не контролюйте партнера надміру.

РИБИ

Значна частина вашого часу буде присвячена вирішенню професійних питань. Дослухайтеся до думки колег, але враховуйте, що не всі вони будуть об’єктивні й доброзичливі. У вихідні спільне проведення дозвілля й відкрите обговорення проблем згуртують вашу родину.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах