15100
14:18 19.072017

Салат зі смажених баклажанів та яєць

Цікаве 3958

салатІнгредієнти:

– яйця варені – 2–3 шт.,

– цибуля ріпчаста (велика) – 1 шт.,

– баклажани (невеликі) – 3 шт.,

– оцет 9% – 2 ст. л.,

– сіль, чорний мелений перець – за смаком,

– майонез – 2–3 ст. л.,

– олія для смаження баклажанів.

Спосіб приготування:

Баклажани нарізати брусочками, посолити й залишити на 30–40 хвилин.

Цибулю ріпчасту нарізати тонкими півкільцями, залити окропом на 30 секунд, потім воду злити. У цибулю влити оцет, перемішати і залишити маринуватися на 20 хвилин. Баклажани віджати й обсмажити на олії до рум’яної скоринки (7–10 хвилин), іноді перемішуючи.

Баклажани помістити в миску, остудити. Додати до них нарізані варені яйця та мариновану цибулю. Салат зі смажених баклажанів, яєць і цибулі посолити, поперчити, додати майонез.

Ретельно перемішати й поставити в холодильник на 20–25 хвилин. Викласти в салатник, прикрасити зеленню і подати до столу.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Медики Закарпатської обласної клінічної лікарні імені Андрія Новака разом із американськими колегами консультуватимуть воїнів
13:22
Хустський міський водоканал має нового керівника
13:07
Закарпатці орють, сіють, садять. У скільки обходиться засадити город
12:52
У протистоянні з «Динамо» закарпатці зазнали поразки 
12:03
Всі новини