13932
10:00 28.052017

Гороскоп на 29 травня - 4 червня 2017

Цікаве 1633

63930_0ОВЕН

Не забувайте про розумну обережність. Маленький безлад піде вам тільки на користь, якщо ви спрямуєте свої емоції в позитивне русло. Сприятливий час для звернення до начальства з проханнями. У вихідні постарайтеся прийти до єдиної думки з близькими людьми.

ТЕЛЕЦЬ

Довідаєтеся багато нового про свою роботу. Намагайтеся не міняти нічого навколо, перечекайте бурю, що насувається, інакше можете просто налякати колег, і всі на вас коситимуться. У вихідні будьте лояльні до рідних і близьких.

БЛИЗНЮКИ

Якщо захочете, будете сильними та непохитними, а ваша працездатність ґрунтовно підвищиться. Намагайтеся не базікати зайвого, щоб не пошкодувати про це згодом. У вихідні уникайте відкритого протистояння, інакше нічим хорошим це не закінчиться.

РАК

Необхідно все продумати та серйозно підготуватися до рішучого кидка вперед. Постарайтеся дослухатися й почути вимоги керівництва, тоді службові справи підуть на лад. У вихідні можливі розбіжності з дітьми, потрібно знайти спільну точку зору для виходу з ситуації, яка склалася.

ЛЕВ

Ваша активність буде трохи обмежена з об’єктивних причин. Не пливіть проти течії, саме така тактика може привести до найкращого результату. У вихідні будьте обережні: імовірне надходження навмисно перекрученої інформації.

ДІВА

Успіх на роботі багато в чому залежатиме від вашої рішучості та організаторських здібностей. Постарайтесь уникнути неприємної розмови з начальством. Крім роботи, не забувайте про дім та накопичення побутових проблем. Бажано більше часу й уваги приділяти дітям.

ТЕРЕЗИ

Можливі дрібні неприємності на роботі. З легкістю впораєтеся з будь-яким складним завданням, якщо не станете відволікатися по дрібницях. У вихідні багато ваших знайомих захочуть провести з вами час, доведеться продемонструвати неабияку дипломатичну майстерність, щоб ніхто не залишився скривдженим.

СКОРПІОН

У жодному разі не сидіть склавши руки – вам потрібно багато чого встигнути. Необхідно виявляти обережність та уважність під час виконання будь-якої справи. Намагайтеся не перенапружуватися на роботі, інакше накопичену втому можете вилити на родичів або друзів, а це зайве.

СТРІЛЕЦЬ

Бажано не приймати швидких рішень. Можуть виникнути напружені стосунки в діловій сфері. З одного боку, вам треба побоюватись обману, а з іншого – конфліктів з начальством та колегами. Вихідні будуть сповнені несподіванок і неприємних сюрпризів, тож вам знадобиться максимум уваги.

КОЗЕРІГ

Багато життєвих питань вирішиться спокійно та без напруги. Атмосфера навколо гармонізується і принесе вам заспокоєння. Слід ретельно перевіряти інформацію, щоб уникнути помилок та перекручувань. Можете розраховувати на допомогу друзів. У вихідні звільніть час для відпочинку й розваг.

ВОДОЛІЙ

Використайте свою комунікабельність та інтуїцію. Перш ніж що-небудь зробити, необхідно все продумати до дрібниць. Родичам може знадобитися ваша допомога, візьміть на себе посильне навантаження. У вихідні бажано відпочити на тлі зелені: спілкування зі світом природи допоможе заповнити витрачені сили та енергію.

РИБИ

Імовірні успіхи та професійний зліт. Багато наболілих проблем на роботі вирішаться спокійно, навіть з деякою легкістю. Опирайтеся на свій досвід, здатність прораховувати події та приймати стратегічно вірні рішення – імпровізації будуть приречені на провал. У вихідні займіться домашніми справами.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах