13816
17:45 19.052017

Ніжна, жіночна та сильна Руслана у новому кліпі «Я люблю»

Цікаве 2175

Руслана повертається на сцену з новим чуттєвим проектом про Любов, Силу та Віру. Співачка презентує відеороботу «Я люблю» (Its Magical)

руслана_я_люблю (2)

Зйомки відбувалися у Рівненській області в унікальному місці – Базальтовому кар’єрі, таких місць – де прадавні скелі з базальту вириваються із земних надр і прямують до неба – лише чотири на планеті. Кар’єр нагадує найбільш містичне місце високогір’я Українських Карпат – Шпиці. Співачка провела довгий час в експедиціях у Карпати, де шукала творче натхнення, способи об’єднання новітніх віянь сучасності та глибинних народних українських цінностей. Протягом екстремальних експедицій в гори Руслана освоїла унікальні техніки голосу, що відтворюють звуки трембіти та підкреслюють рухи тіла, які вказують на цілющі властивості музики. Саме на Шпицях влітку Руслана опинилася в епіцентрі потужнішої грози. Потрапивши у грозову хмару, співачка відчула, що існує особлива сила, яка не дає людині злякатися і дозволяє вижити та витримати навіть найсильніші випробування. Руслана вдягнула кольчугу теж не випадково, адже у кліпі вона виконує роль дівчини-воїна. Саме цей образ найкраще відтворює внутрішній стан співачки після драматичних подій в країні та складних експедицій у гори. Використовуючи своєрідну метафору борця та захисника, Руслана стає на захист найціннішого – Любові.

«У моїй новій роботі взяли участь майже сотня людей. Ви побачите світло, яке пробивається крізь хмари. Ви побачите грозу, в якій виживає і залишається незламною любов! Це і є наша основна ідея! У кліпі ви можете відчути і побачити, наскільки мене загартували Карпатські гори, як можна співати і танцювати одночасно в базальтових кар’єрах під грозою, коли на тобі кольчуга, вага якої понад 10 кг. Не дивлячись на всі складнощі, моя витривалість і сила підпорядковані не дикому образу, а неймовірній ніжності. Це, напевно, перший мій кліп, під час роботи над яким, я отримувала максимальне задоволення від кожного подиху та руху у містичному місці України», – поділилася враженнями про свій новий кліп Руслана.

Режисером кліпу виступив Олесь Санін, кінорежисер з більш ніж 20-річним досвідом у галузі кіномистецтва, продюсер та режисер історичного фільму «Поводир». Йому повністю вдалося відновити карпатські спогади та повторити реалістичний сюжет. Оператором зйомок став Ярослав Пілунський, визнаний професіонал і за межами України, працював над такими роботами, як: «ВІЙ 3D», «ORANGELOVE», «Брати. Остання сповідь» та багатьма іншими.

Нагадаємо, що світова прем’єра пісні відбулася на фіналі «Євробачення 2017». За короткий час пісня «Я люблю» (Its Magical) увійшла в європейські чарти.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Учні Ужгородського ліцею вирощують мікрозелень та донатять на ЗСУ
17:29
Самовираження через мистецтво: арттерапія для підлітків
17:07
В Ужгороді відбувся благодійний фестиваль «Сакура фест-2024»
16:45
Закарпатські податківці з початку року надали понад 34 тисячі адмінпослуг
16:31
На Закарпатті рятувальники відкрили ще один клас безпеки для дітей
16:14
У Вишківській громаді пройде обговорення дозволів для перебування у прикордонній смузі
16:03
Інструктори Нацгвардії провели для закарпатських журналістів заняття з вогневої, тактичної та медичної підготовки
15:12
Поліцейські охорони Закарпаття знайшли зниклу дитину
14:52
У Закарпатському обласному центрі кардіології та кардіохірургії за минулий рік успішно виконали 151 операцію на відкритому серці
14:35
В Ужгороді патрульні допомогли чоловіку відшукати телефон, який він забув у таксі
14:24
Всі новини