11541
18:49 16.032017

В Ужгороді влаштували кулінарні батли

Цікаве 3528

Автентичні українські страви та вишукана європейська кухня – учасники відбіркового кулінарного конкурсу «Best Chef creative Junior Uzhgorod» не перестають дивувати.

1

Вже традиційно в кулінарних боях змагалися студенти кафедри «Технології та організації ресторанного господарства» Ужгородського торговельно-економічного інституту КНТУ.

«Конкурс «BESTCookFEST Junior» був організований минулоріч для підготовки наших учасників до Міжнародного чемпіонату з кулінарного та кондитерського мистецтва «BESTCookFEST Junior-2016» за рекомендаціями Всесвітньої асоціації кулінарних союзів (WACS) у м. Чернівці. Цьогоріч усе так само. Переможці поїдуть представляти Ужгород на Міжнародний чемпіонат, який відбудеться 20 березня у Чернівцях», – розповіла завідувач кафедрою кандидат технічних наук, доцент Ганна Сабадош.

Попри свою назву, структура конкурсу створена для справжніх професіоналів. Він відрізняється від аматорських конкурсів тим, що студентів ставлять у більш жорсткі рамки. Під час конкурсу учасники повинні приготувати за певний час дві страви на власний розсуд (основну та десерт). Найвищими балами оцінюватиметься: креативний підхід до приготування; використання в страві декількох технологій; використання посуду складної конфігурації.

Після оцінки компетентного журі, усі учасники конкурсу були нагороджені грамотами. А ось найкращі студенти представлятимуть свій навчальний заклад на Міжнародному чемпіонаті «BESTCookFEST Junior-2017».

Христина БІКЛЯН

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах