10997
13:32 2.032017

Анджеліна Джолі придбала у вбивці землю

Цікаве 1955

Західні журналісти знайшли У Південно-Східній Азії володіння Анджеліни Джолі пише The Daily Mail.

1

Анджеліна має кілька гектарів землі в Камбоджі, які в 2002 викупила у колишнього командира кривавого руху «червоних кхмерів» Та Тіта якого звинувачують у вбивстві понад 600 тисяч осіб, скоєні ним під час правління кривавого диктатора Пол Пота.

Про володіннях Джолі в Південно-Східній Азії розповів ЗМІ Ринг Чит після того, як представники благодійного фонду Джолі запропонували йому продати ще два з половиною гектари землі біля раніше придбаних знаменитістю. Ринг Чіт також бувший учасник руху «червоних кхмерів», і знаходився під командуванням саме у Та Тіта. Також Ринг Чіт розповів, що Та Тіт продав землю Джолі під впливом уряду за вісім тисяч доларів (217, 5 тисяч гривень). Хоча в документах фігурує сума продажу землі в 25 тисяч доларів (679,5 тисяч гривень).

До слова, чоловік називає колишнього ватажка «хорошою людиною» та висловив радість від майбутньої угоди. «Я щасливий, що ми продаємо (землю) цій знаменитій жінці. Ми бачимо Анджеліну, коли вона приїжджає сюди, і щоразу, вона дуже привітна», – підкреслив продавець, з яким вже підписано попередню угоду. А жінка бувшого кхмера поділилася своїми враженнями з журналістами про Джолі: «Анджеліна ходить до річки просто в піжамі та купальнику. Вона– приємна пані, завжди мила з нами. Вона дуже гарна у фільмах, але коли ми бачимо її в реальному житті, вона не така гламурна». Зі слів жінки, Анджеліна приїжджала також з чоловіком (тепер уже колишнім), дітьми та колегами. Бред Пітт видався сусідці «трохи товстим та блідошкірим», але теж гарним.

«Червоні кхмери» – це маоїстсько-націоналістичний партизанський комуністичний рух в Камбоджі, які захопили і утримували владу в країні в 1975-1979 роках. Їхня ідеологія базувалася на маоїзму (в самій жорсткій інтерпретації), неприйняття всього західного і сучасного. Чисельність – близько 30 тисяч осіб. В основному рух поповнювали підлітки 12-16 років, які втратили батьків і ненавиділи городян як «посібників американців». Керівники полпотовская режиму створили мережу шпигунів і заохочували взаємні доноси, щоб паралізувати волю народу до опору.

За кримінальні злочини (наприклад, за зірваний з дерева комуни банан) загрожувала смертна кара. Знищувалися педагоги, лікарі, священики, інтелігенція (при цьому інтелігентом вважався кожен, хто носив окуляри, читав книги, знав іноземну мову, носив пристойний одяг, зокрема європейського покрою), а також підозрювані в зв’язках з попереднім урядом, або іноземними урядами. Було заборонено писати і читати.

І саме про це трагічний період Джолі зняла свій фільм під назвою «Спочатку вони вбили мого батька».

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах