9401
10:00 12.022017

Гороскоп на 13 - 19 лютого 2017

Цікаве 1462

Garoscop4-2ОВЕН

Серед великої кількості інформації буде складно виділити головне. Ви можете спровокувати конфліктну ситуацію з колегами по роботі, хоча це зараз зовсім ні до чого. Доведеться відстоювати свої проекти і плани. Намагайтеся не вплутувати сторонніх людей у власні сімейні проблеми.

ТЕЛЕЦЬ

Ваше серйозне і сумлінне ставлення до роботи вже точно не залишиться непоміченим. Може надійти досить цікава та серйозна пропозиція, яка підніме ваш авторитет в очах оточення. У вихідні може зірватися важлива зустріч.

БЛИЗНЮКИ

Не намагайтеся вирішувати все за допомогою сили й не перебільшуйте значення волі, тому що цим ви тільки наживете собі ворогів. Не починайте реалізацію задуманого, поки не відчуєте впевненість у власних силах. У вихідні проведіть час у компанії друзів.

РАК

Якщо зумієте перебороти лінь, то все буде прекрасно. Пропонуйте начальству свої ідеї, плани і проекти, вони реалістичні, тож незабаром втіляться в життя. Намагайтеся відкривати для себе щось нове, тоді відчуєте, що в чомусь ви стали мудрішими.

ЛЕВ

Ви сповнені сил і рішучості, нестримне прагнення рухатися вперед дозволяє вам змітати на своєму шляху будь-які перешкоди. Удасться зробити практично все, за що б ви не взялися. Зберігайте гарні стосунки з начальством, бо від нього може залежати вирішення відразу кількох ваших проблем.

ДІВА

Тиждень неординарний і творчий. Якщо ви запланували подорож, то вона буде багата на враження та події. Фортуна посміхатиметься вам. Є шанс багато чого досягти. Не забувайте про відпочинок, утома, що нагромадилася, може нагадати про себе в найбільш невідповідний момент.

ТЕРЕЗИ

Бажано присвячувати сили й час тільки тим завданням, які ви в стані вирішити. Не форсуйте події, дозвольте їм іти своєю чергою. Будьте гранично коректними з начальством. Виявіть обережність у спілкуванні з колегами, стежте за своєю мовою. У вихідні вас може охопити творчий порив.

СКОРПІОН

Можливі зміни у ваших планах, нестабільність у службових справах. Якщо щось не виходитиме, не йдіть напролом, відкладіть вирішення проблеми на кілька днів. Не дозволяйте апатії та ліні охопити вас. Не затівайте сварки по дрібницях зі своїми домашніми, ні до чого гарного це не приведе.

СТРІЛЕЦЬ

Упевненість у власних силах та оптимізм допоможуть завоювати прихильність навколишніх і зміцнити стосунки з начальством. На роботі на вас чекає гарна творча смуга, можна сміливо розраховувати на доброзичливість та розуміння колег. Сконцентруйтеся на нових творчих планах.

КОЗЕРІГ

Спілкування з колегами та начальством перейде на новий рівень. Цілком можуть налагодитися стосунки з дітьми й сусідами. Допомога друзів виявиться досить своєчасною. У вихідні пам’ятайте, що пригоди бувають не тільки цікавими, але й небезпечними.

ВОДОЛІЙ

Слід зосередити свої сили на вирішенні фінансових питань. Можливі складні, заплутані ситуації, у яких вам треба буде одночасно виявляти самостійність і знаходити спільну мову з партнерами по бізнесу. Доведеться лавірувати, щоб відстояти свою незалежність. Удома ймовірні проблеми з дітьми.

РИБИ

Потрібно створити міцний і надійний фундамент для праці та творчості. Занурення в роботу має бути комфортним, без різких рухів і сильних потрясінь. Вихідні – чудовий час, щоб сходити в ресторан, тим більше якщо вас туди давно запрошували друзі або кохана людина.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини