9132
10:00 5.022017

Гороскоп на 6 - 12 лютого 2017

Цікаве 1287

19_mainОВЕН

Настав час переглянути свої життєві цілі й відкинути ті, що стали недосяжними або нецікавими. Поставте перед собою нові завдання. І тут важливо врахувати думку ваших близьких. Будьте готові зустрітися з певними труднощами. Однак зрештою ви одержите бажаний результат.

ТЕЛЕЦЬ

Бажано обмежити активність. Зайва суєта може зашкодити вам. Якщо будете занадто квапитися, є ризик зробити помилку. Будуючи плани на майбутнє, залиште в резерві ще трохи варіантів, щоб раптові зміни не змогли вибити вас з колії. У вихідні особливо важливий позитивний настрій.

БЛИЗНЮКИ

Вас будуть особливо часто відвідувати нові ідеї. Доведеться зіштовхнутися з проблемою вибору між можливостями. Однак не забувайте, що від добра добра не шукають. Зверніться за порадою до близького друга, який давно й чудово вас знає. У вихідні дрібні домашні справи займуть більшу частину вашого часу.

РАК

Дослухайтеся до себе, і тоді ви відчуєте потік життя. Вам треба ввійти в цю ріку, щоб вона понесла вас до успіху. Намагайтеся не давати ніяких обіцянок – вам буде складно дотриматися свого слова. Охопити неосяжне неможливо, тому у вихідні завершуйте ті справи та проекти, які вам до снаги. Знайдуться оригінальні рішення для старих проблем.

ЛЕВ

Усвідомте, що далеко не все залежить від вас. Плани, можливо, доведеться коригувати. Гарний період для духовних пошуків та творчості. У вихідні бажано не планувати зустрічей, краще зайнятися домашніми справами і провести час з родиною.

ДІВА

Бажано не приймати серйозних рішень і не робити необдуманих вчинків, адже вони загрожують серйозними наслідками. Хоча вам захочеться в чомусь зізнатися близькій людині, краще поки мовчати про це. Імовірно, ви зміните погляд на певні матеріальні та духовні цінності, що може позитивно позначитися на вашій долі.

ТЕРЕЗИ

Розважайтеся, гуляйте, із задоволенням проводьте дозвілля, щоб не загрузнути в суєті та дрібних домашніх турботах. У вихідні вирушайте в подорож або на прогулянку за місто. Ви зможете прекрасно відпочити на свіжому повітрі в гарній компанії друзів і близьких людей.

СКОРПІОН

Певний ореол таємничості та загадковості вам не зашкодить, а тільки посприяє зацікавленості тих, хто поряд, у спілкуванні з вами. Конфліктну ситуацію у вихідні бажано вчасно обійти, довіряйте своїй інтуїції.

СТРІЛЕЦЬ

Настав час підбиття певних підсумків. Не шкодуйте про втрачені можливості, цілком імовірно, що ви просто невірно оцінюєте ситуацію. Змінити минуле ви не можете, зате вам до снаги змінити своє ставлення до нього. Дослухайтеся до внутрішнього голосу. У вихідні приділіть більше уваги родині.

КОЗЕРІГ

Намагайтеся бути цілеспрямованими та рішучими. Не сумнівайтеся в поставлених цілях, аналізуйте свої помилки і йдіть уперед. Можете допомогти близьким у виконанні їхніх планів. Допомагаючи іншим, ви й самі багато чого навчитеся та отримаєте задоволення.

ВОДОЛІЙ

Зможете домогтися відчутного результату в тому, у що вкладалося так багато сил. Однак уникайте будь-яких авантюр, виявляйте надзвичайну обережність, адже є ризик втратити набагато більше, ніж придбати. У вихідні займіться фізичною активністю.

РИБИ

Настає сприятливий період у творчих сферах. Відчуєте, що у вас виходить усе, за що б ви не взялися. У вихідні варто трохи віддихатися та влаштувати собі маленьку подорож або прогулянку.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах