8077
10:00 15.012017

Гороскоп на 16 – 22 січня 2017

Цікаве 2241

6_mainОВЕН

Напружена робота може послабити ваші сили, проте фінансові перспективи стануть набагато яснішими та приємнішими, тож це окупить усі труднощі. Приховані проблеми, які мучать вас, стануть очевидними для тих, хто поряд, але ви встигнете вжити своєчасних заходів для їхнього вирішення. У вихідні матимете можливість зробити те, що давно собі обіцяли.

ТЕЛЕЦЬ

Намагайтеся стримувати свої запити й амбіції, дослухайтеся до мудрих порад тих, хто поряд. Зможете перебороти труднощі та досягти прекрасних результатів, лише якщо не станете вимагати від життя всього й одразу. Вам дуже придасться терпіння. У вихідні не відмовляйтеся від запрошення друзів завітати в гості або здійснити заміську прогулянку.

БЛИЗНЮКИ

Вам необхідно виявляти ініціативу та здобувати новий досвід. Не можна піддаватися зайвій суєті. Цього тижня не займайтеся відповідальними питаннями. Варто взяти турботу про домочадців на себе, адже навряд чи хтось зможе зробити це краще за вас. Вихідні будуть зайняті винятково сімейними проблемами.

РАК

Бажання виділитися із загальної юрби може допомогти вам досягти давньої мети. Подбайте про те, щоб пропозиції про роботу посипалися як з рога достатку. Залишати старе, звичне місце при цьому не варто, але донести до начальника думки про те, які ви талановиті й затребувані, буде до речі. Займіться благоустроєм дому.

ЛЕВ

Не варто реагувати на вимоги начальства занадто емоційно, побережіть свої нерви. Цього тижня знайдете дипломатичний спосіб уникнути неприємної розмови й обов’язково досягнете потрібного вам рішення. Завзята праця принесе швидкий успіх, можете розраховувати, що вам багато чого вдасться. Навіть якщо сили закінчуватимуся, відкриється друге дихання.

ДІВА

Життя битиме ключем, хоча багато своїх планів вам доведеться переглянути. Будете завзято боротися з найменшими проявами невпевненості у власних силах. Постарайтеся знайти підтримку скрізь, де тільки можна. Краще скористатися допомогою сторонніх, ніж відмовитися від дій цілком. Вихідні ідеальні не тільки для руйнування старого, але й для створення нового.

ТЕРЕЗИ

Вищі сили будуть підтримувати вас, пам’ятайте про це й довіряйте своєї інтуїції. Не уникайте прямих відповідей, говоріть тільки те, що ви дійсно думаєте, у чому точно впевнені. Варто переглянути свою систему цінностей, занадто явне прагнення до кар’єрного зростання може завдати шкоди стосункам із близькими. У вихідні будете сповнені енергії й готові до нових пригод.

СКОРПІОН

Варто звернути увагу на поради, якими близькі щедро ділитимуться з вами. Не слід занадто захоплюватися захистом інтересів інших, тому що й власні справи накопичуватимуться з неймовірною швидкістю і вимагатимуть негайного вирішення. У вихідні будьте уважні, будь-яке необережне слово може стати причиною конфлікту.

СТРІЛЕЦЬ

З’явиться можливість виправити деякі помилки, постарайтеся нею скористатися. Важливо зберігати рівновагу й контролювати власні емоції. Утримуйтеся від важливих починань, тримайте при собі свої ідеї та плани. Вихідні принесуть приплив енергії і творчий підйом, використайте цей час з користю. Діти можуть злегка спантеличити вас своїми творчими пошуками.

КОЗЕРІГ

Цього тижня вас переповнюватиме невгамовна енергія. Не варто занадто розслаблюватися, доля ще знайде спосіб вас здивувати. Не приймайте близько до серця слова тих, хто поряд. Вихідні проведіть з родиною.

ВОДОЛІЙ

Вам не завадить підсумувати прожите. За допомогою отриманої інформації можна відповісти на багато важливих життєвих питань. Намагайтеся не патякати про таємне зі сторонніми, одні можуть не зрозуміти, інші позаздрять. Чим благополучніше проведете тиждень, тим цікавіше складуться для вас вихідні.

РИБИ

Можете організувати тих, хто поряд, для перспективної спільної справи, однак без вашої особистої участі все розпадеться. Не пропустіть шанс поліпшити стосунки з близькими. У всьому шукайте привід для радості, не допускайте негативних емоцій та думок. У вихідні будьте обережні у висловах, адже можете ненароком позбавити спокою когось із рідних.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Інструктори Нацгвардії провели для закарпатських журналістів заняття з вогневої, тактичної та медичної підготовки
15:12
Поліцейські охорони Закарпаття знайшли зниклу дитину
14:52
У Закарпатському обласному центрі кардіології та кардіохірургії за минулий рік успішно виконали 151 операцію на відкритому серці
14:35
В Ужгороді патрульні допомогли чоловіку відшукати телефон, який він забув у таксі
14:24
ФК «Хуст» продовжує свою переможну серію
13:59
У Рахові затримали зловмисника, який організував для військовозобов’язаних канал незаконного перетину держкордону
13:40
БК «Ужгород»: дві звитяги та одна поразка
13:28
Загоряння двох надвірних споруд ліквідували мукачівські рятувальники
12:53
Прикутий до візка харків’янин на Закарпатті почав вишивати ікони та рушники
12:34
Юна журналістка з Мукачева - призерка Всеукраїнського конкурсу
11:55
Всі новини