6710
11:45 7.112016

В Ужгород на ярмарок моди з’їхалися талановиті дизайнери

Цікаве 2445

Минулими вихідними в автосалоні «Citroёn» пройшов наймасштабніший фешн-проект обласного центру Закарпаття «Ukraіnian Fashion Bazaar». Протягом двох днів дизайнери Ужгорода та інших міст України репрезентували свої колекції в рамках цього заходу. Організатором події виступила Ольга Мікула.

1

Відкривала шоу відомий дизайнер з Ужгорода Світлана Златіч витонченою та яскравою колекцією «Відверта» осінь/зима 2017 під чарівний вокал співачки Олександри Кузнецової.

Для гостей свої колекції представили успішні дизайнери з Ужгорода: Аліна Йовді, Вікторія Німець та Оксана Стойка. Цілий десант відомих дизайнерів прибув зі Львова: Олена Курець, Уляна Недошитко, Юлія Чолак, Мар’яна Назарчук, Ольга Стеблак, Катерина Кароль, Анастасія Василик, Тетяна Каліта. Завітали також Наталія Гранатир, Анастасія Долгова з Одеси та Ріна Бударіна з Миколаєва.

На «Fashion Bazaar» дизайнери не тільки демонстрували власні колекції, кожен з гостей міг поміряти річ, яка сподобалася, у шоу-румі та придбати її.

А загалом головна мета проекту – допомогти українським дизайнерам просувати свої колекції на всеукраїнський та міжнародний ринки.

ФОТО: Едгар Петі (Edgar Peti)

2 3 4 5 6 7 8

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах