20499
10:00 7.082022

Гороскоп (8 – 14 серпня)

Цікаве 2119

ОВЕН

Тиждень буде насичений враженнями та подіями. Постарайтеся використати для вирішення конфліктів свою різкість, вона буде своєчасною й необхідною. Ви зможете справитися майже з усіма важливими справами, навіть із тими, до яких занадто довго не доходили руки.

ТЕЛЕЦЬ

Вам не до снаги вплинути на хід подій, але ви можете підготуватися до будь-яких несподіванок, а вчорашні опоненти раптом стануть надійними спільниками. У роздумах про сенс життя вам відкриється новий смисл звичних речей. Не виявляйте відвертості навіть із близькими.

БЛИЗНЮКИ

Імовірно, хтось зацікавиться вами з професійної точки зору. Попереду засяє перспектива нової роботи, якщо, звичайно, ви цього захочете. Можете розраховувати на допомогу та підтримку друзів. Вихідні – сприятливий час для початку подорожі.

РАК

Доля подарує вам цікавий шанс: імовірно, це буде нова робота або можливість поміняти місце проживання. У будь-якому разі ви отримаєте щось цінне для себе. Будьте обережними з новинами – не всім варто вірити. У вихідні постарайтеся виділити собі більше часу.

ЛЕВ

Вам треба зосередитися на справі, що є найважливішою на сьогодні. Бажано самостійно визначитися, яку саме обрати з усієї гори турбот та проблем. Краще знизити темп роботи, щоб уникнути перевтоми. У вихідні не забудьте зробити необхідні покупки.

ДІВА

У справах не відкидайте особистої вигоди та засвоюйте необхідні уроки. Рішуче обстоюйте свою життєву позицію, але не відмовляйтеся змінити власних поглядів, якщо зрозумієте, що помилилися. Ваші конструктивні пропозиції можуть зустріти опір.

ТЕРЕЗИ

Намагайтеся не спізнюватися на роботу та ділові зустрічі. Цього тижня ваш особистий успіх залежатиме від рівня безкорисливості в стосунках із близькими та рідними. Зорі попереджають: чим менше ви будете думати про себе, тим більше отримаєте.

СКОРПІОН

Зустріч із керівництвом може принести неабияку користь. Ваші інтуїція та почуття такту дозволять блискуче виплутатися зі складної ситуації. Не забувайте простягати руку допомоги близьким і друзям. Вихідні присвятіть вирішенню особистих проблем.

СТРІЛЕЦЬ

Вас приголомшить якась новина. Не приймайте її близько до серця. У цей період навіть найамбітніші ваші плани отримають схвалення впливових осіб або начальства. Не варто дратуватися через дрібниці. У вихідні уважніше поставтеся до свого самопочуття.

КОЗЕРІГ

Ви легко подолаєте перешкоди, які виникатимуть цього тижня. Зверніть увагу на нову інформацію – вона відкриє перед вами цікаві перспективи. Свою невгамовну енергію краще використати в мирних цілях, щоб марно не розтратити її.

ВОДОЛІЙ

У цей період виявляйте розумну обережність, не давайте підстав для пліток колегам, які заздрять вам. Незважаючи на сильний внутрішній опір, доведеться виділити чимало часу справам, але перевантажувати себе теж не варто.

РИБИ

Протягом цього тижня бажано згадати й відновити старі зв’язки та знайомства, які ви чомусь занедбали. Можливі певні ускладнення в дружніх стосунках. Тож постарайтеся з’ясувати й залагодити непорозуміння, які виникли останнім часом.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах