7129
08:00 1.082022

Гороскоп (1 – 7 серпня)

Цікаве 2172

ОВЕН

Успіх супроводжуватиме вас у будь-якому починанні. Доведеться займатися не дуже цікавими справами. Очікуйте на приплив енергії та появу бажання діяти. Це допоможе вам реалізувати свої плани й задуми. У вихідні близькі люди вимагатимуть уваги.

ТЕЛЕЦЬ

Цього тижня ваша активність підвищиться, відчуєте нові сили. Намагайтеся в усьому уникати робити висновки поспіхом. Займіться облаштуванням свого дому – відновлення подарує вам легкість і наснагу. Вихідні – гарний час для зустрічі з друзями.

БЛИЗНЮКИ

Не варто лякатися несподіванок – усе завершиться для вас добре. Імовірно, ви просунетеся вгору кар’єрними сходами, зможете домогтися прихильності начальства та розширити сферу своєї діяльності. Вихідні минуть у напруженій боротьбі з побутовими труднощами.

РАК

Намагайтеся не давати обіцянок, які важко виконати, навіть якщо вам дуже захочеться допомогти. Можливі зустрічі, що відкриють перед вами нові перспективи. У вихідні порадуйте родину вишуканими стравами. Виявляючи дбайливість, ви відчуєте, що теж оточені турботою та увагою.

ЛЕВ

Тиждень виявиться надзвичайно плідним і щедрим на приємні сюрпризи. Будьте уважними до того, що ви говорите або збираєтеся сказати. Вихідні присвятіть активному спілкуванню. Не соромтеся використати дружні зв’язки для вирішення своїх проблем, це допоможе досягти успіху.

ДІВА

Ділові партнери можуть розкрити свої приховані мотиви. Ви будете задоволені, як просуваються власні справи і не без підстав. До реалізації задуманих планів можна, не побоюючись, залучити родичів і близьких знайомих. У вихідні уникайте безглуздої витрати сил та енергії.

ТЕРЕЗИ

Докладаючи мінімум зусиль, ви зможете змінити своє життя на краще. Цей період рекомендується використати, щоб створити фундамент для нових звершень. У вихідні не слід забувати про наведення ладу в домі. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п’ятниця.

СКОРПІОН

Сумлінною працею ви справедливо завоюєте увагу та прихильність тих, хто поряд. Можете розраховувати на підтримку однодумців і чуйність начальства, з’явиться можливість заявити про свої здібності. Відмовтеся від особистих амбіцій, це дозволить зберегти час, сили та нерви.

СТРІЛЕЦЬ

Аби здійснити задумані плани, вам доведеться зробити зусилля над собою. Не підпускайте до себе лінощів, інакше вам не подолати їх. Постарайтеся повернутися обличчям до своїх підсвідомих страхів, почніть їх аналізувати й переборювати.

КОЗЕРІГ

Якщо людина духовно розвивається, частина її поглядів на життя з часом стає застарілими, тому зберіться з силами, змініться. Навчіться підноситися над ситуацією. Імовірні певні зміни у вашому домі. Нарешті ви досягнете взаєморозуміння та згоди зі своїми родичами.

ВОДОЛІЙ

Ваші зусилля цього тижня будуть винагороджені, а ідеї почнуть приносити чудові плоди. Бажано раціонально використовувати свої сили та дозувати навантаження на роботі. Проведіть вихідні в дружній компанії – ви не пошкодуєте про це.

РИБИ

З’явиться гарна можливість підвищити самооцінку, навіть недоброзичливці відзначать ваші високі ділові якості. Варто довіритися інстинкту самозбереження та інтуїції, вони допоможуть вам утілити в життя свої таємні задуми, не постраждавши при цьому.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини