39606
12:30 4.072022

Яловича печінка із секретом

Цікаве 35292

Інгредієнти:

– печінка яловича – 500–600 г,

– сода – 2 ст. л.,

– цибуля ріпчаста – 1 шт.,

– сіль, перець – за смаком,

– борошно пшеничне – 2 ст. л.,

– олія для смаження.

Спосіб приготування

Очистіть печінку від плівок і поріжте на шматочки завтовшки 1 см. Перекладіть у миску, додайте соду та перемішайте.

Через 20–30 хвилин добре промийте печінку під проточною водою. Додайте сіль, перець та борошно і знову перемішайте. Обсмажте шматочки печінки на розігрітій сковороді до рум’яної скоринки, приблизно по 3 хвилини з кожного боку.

Подавайте печінку з обсмаженою цибулею. 

Сода в цьому рецепті допоможе прибрати сторонні запахи та неприємний присмак. Крім того, додавання соди зробить печінку неймовірно м’якою, вона буквально танутиме в роті.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини