36412
10:00 12.062022

Гороскоп (13 – 19 червня)

Цікаве 2870

ОВЕН

Не так давно ви прийняли важливе рішення, і воно вже встигло вплинути на ваші ділові можливості. Цього тижня дійте залежно від обставин, а задумані раніше плани відкладіть на потім. У вихідні треба приборкати свою впертість, щоб не спровокувати конфлікт із близькими людьми.

ТЕЛЕЦЬ

Уміння слухати й чути подарує вам успіх і непереможність. Зосередженість та уважність у роботі позитивно відобразиться на вашій кар’єрі. З начальством краще не сперечатися. Важливу роль у житті відіграють родичі, які допоможуть вирішити багато проблем.

БЛИЗНЮКИ

Намагайтеся не витрачати даремно дорогоцінний час. Задумане може здійснитися, якщо ви спокійно і наполегливо будете продовжувати розпочату справу. Спрямуйте всю свою енергію в одне русло. Почуття такту й чарівність дозволять вам віртуозно впоратися з поставленими завданнями.

РАК

Цього тижня ваші можливості розширяться. Але якщо ви не уповноважені приймати рішення, то висловіть свої ідеї начальству – до вас неодмінно дослухаються. Тільки не перевантажуйте себе зайвою роботою, вона від вас не втече. Подумайте краще про духовне вдосконалення.

ЛЕВ

На вас чекає багато зустрічей, новин, поїздок по справах. У цей період ваш настрій значно покращиться, тонус підніметься, сил відчутно додасться. Не пропустіть удачу, що сама йде до вас у руки. У ділових та особистих питаннях довіртеся інтуїції, а не розрахункам.

ДІВА

У ділових питаннях цього тижня більше покладайтеся на інтуїцію, адже логіка навряд чи приведе вас до потрібних результатів. Не варто робити безвідповідальних вчинків, навіть таких, які здаються вам дрібницями. У вихідні приділіть час та увагу своїм рідним, влаштуйте сімейне свято.

ТЕРЕЗИ

Для того щоб не пропустити шанс, необхідно виявити ініціативу. Згадайте про старих друзів, можливо, їм знадобиться ваша допомога. Постарайтеся зробити все від вас залежне: вони дуже на вас розраховують. У вихідні дітям може придатися ваша порада, не відмахуйтеся від їхніх прохань.

СКОРПІОН

Чим більше безкорисливої підтримки ви зможете надати нужденним, тим позитивнішими будуть зміни у вашому житті. До отримання бажаного результату залишається зовсім небагато. Приділіть час духовному вдосконаленню. Вихідні цього тижня вам краще провести з родиною.

СТРІЛЕЦЬ

Можуть відбутися неймовірні події, які змінять ваше світосприйняття. Спробуйте поглянути на свої дії збоку – більш-менш об’єктивна оцінка дозволить уникнути складних ситуацій. Робота стане цікавішою та прибутковішою. Вихідні обіцяють вам удачу й результативність.

КОЗЕРІГ

Зосередьтеся на роботі, увага та зібраність вам просто необхідні, щоб уникнути критичних зауважень і неприємностей. Будьте терплячішими до незначних недоліків тих, хто поряд. У вихідні друзі допоможуть вам упоратися з проблемами, що нагромадилися останнім часом.

ВОДОЛІЙ

Ваша сила у відкритості та доброзичливості, тоді і нерви будуть цілі, і справи підуть на лад. Щоб усі плани та задуми успішно здійснилися, треба тримати їх у таємниці. Відкриється спрямована проти вас інтрига, тож доведеться змінити свої дії. Вихідні присвятіть відпочинку.

РИБИ

Цього тижня вам удасться успішно реалізувати свої давні плани. З’явиться можливість виявити себе в новій справі, яка незабаром принесе додатковий прибуток. Вихідні будуть присвячені упорядкуванню невідкладних домашніх справ. Зорі радять бути уважними та обережними.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах