39345
10:00 15.052022

Гороскоп (16 – 22 травня)

Цікаве 2906

ОВЕН

Цього тижня зорі радять відпочити від суєти та турбот, спробувати знову відчути смак до життя. Раптову зустріч із керівництвом постарайтеся використати собі на користь. У вихідні вам може прийти цікава ідея з перебудови будинку або оформлення інтер’єру.

ТЕЛЕЦЬ

Успішність ваших дій прямо залежатиме від їхньої старанності й послідовності. Життєрадісність та оптимізм і надалі сприятимуть зростанню вашої популярності. Не зіпсуйте подарований долею шанс, щоб закріпити свої позиції не тільки в матеріальному, але й духовному плані. 

БЛИЗНЮКИ

У вас може виникнути бажання навести на роботі порядок і красу, з’явиться шанс втілити в життя намічені плани та задуми. Не поспішайте братися до справ, якщо не почуваєтеся в цій сфері сильним професіоналом. У вихідні відмовтеся від прийняття серйозних рішень.

РАК

Намагайтеся швидко приймати важливі рішення, інакше втратите прихильність удачі. Практично все задумане цього тижня буде вдаватися з легкістю. Вихідні можуть надихнути вас на господарські справи, але щоб узятися за них, доведеться залишитися на самоті.

ЛЕВ

Імовірні труднощі в спілкуванні з сусідами та родичами. Якщо раптом невпевненість почне заважати вам, то повірте: у вас набагато більше сил і знань, ніж ви думаєте. Фінансові питання можуть опинитися в центрі уваги – постарайтеся докопатися до самої суті проблеми, щоб усунути її.

ДІВА

У цей період у вас повинні з’явитися нові цікаві та оригінальні ідеї, тож сміливо втілюйте їх у життя, поки зорі сприяють вашому успіху. Бажано проводити більше часу вдома з родиною. Придумайте, як урізноманітнити дозвілля у вихідні, це допоможе вам відпочити.

ТЕРЕЗИ

Не виключено, що доведеться обирати між привабливою і дуже привабливою можливістю, але не забувайте, що від добра добра не шукають. Самостійно вирішити вам буде важко, тож краще зверніться за порадою. У вихідні більшу частину часу займуть дрібні домашні справи.

СКОРПІОН

Має сенс повчитися самодисципліни. Бажано проаналізувати, чи все ви правильно робите та чи до тієї мети прагнете. У жодному разі не погоджуйтеся на авантюрні пропозиції. Вихідні можна присвятити справам, пов’язаним з будівництвом або ремонтом будинку.

СТРІЛЕЦЬ

Ви повинні бути відкриті для нових пропозицій, найімовірніше, вони почнуть надходити до вас у наростаючому темпі. Уся доступна вам у ці дні інформація виявиться корисною та досить потрібною. У вихідні дозвольте собі повноцінний відпочинок.

КОЗЕРІГ

Обставини цього тижня вимагатимуть від вас свіжості в думках та зосередженості у вчинках. Без жалю женіть від себе лінощі, це допоможе вам не пропустити птаха удачі. У вихідні постарайтеся реалізувати свої можливості, які стосуються сімейних питань.

ВОДОЛІЙ

Присвятіть себе активній роботі – результат виправдає витрачені зусилля. Зможете швидко досягти своєї мети, якщо чітко поставите її перед собою, і намагайтеся не залишатися на самоті. Не нав’язуйте свою волю близьким: буде легше отримати бажане, якщо ви не станете на них сильно давити.

РИБИ

Зможете значно просунутися вперед, треба лише обрати правильний напрямок. Візьміть свій темперамент під особливий контроль, інакше він зіграє з вами злий жарт. Ваша бурхлива діяльність виявиться досить успішною, але уникайте перевантажень, щоб не підірвати здоров’я.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах