39193
10:00 1.052022

Гороскоп (2 – 8 травня)

Цікаве 4455

ОВЕН

Ви легко зможете стати лідером та організатором і на вас буде очікувати успіх.  Помилки намагайтеся виправляти вчасно і не дратуйтеся по дрібницях. Постарайтеся стримувати амбіції, інакше неприємності підстережуть вас там, де ви на них зовсім не чекаєте. У вихідні найбільш сприятливий пасивний відпочинок.

ТЕЛЕЦЬ

Бажано чітко продумати план дій і не розкидати свою дорогоцінну енергію даремно. Ситуація на роботі може зненацька загостритися, тому постарайтеся не планувати яких-небудь важливих заходів. У вихідні ваші емоційні сплески можуть ускладнити стосунки з оточуючими, що вкрай небажано.

БЛИЗНЮКИ

На роботі можливі перевантаження. Про найближче майбутнє доведеться подбати вже зараз. Будьте обережнішими, вас можуть звабити і обдурити. Постарайтеся не потрапляти на очі керівництву, тим самим зможете уникнути участі в конфліктній ситуації. Вихідні найкраще присвятити своїм особистим справам.

РАК

Не виключена наявність суєти, занепокоєння в прийнятті рішень. Сприятливі вкладення засобів у довгострокові проєкти і організаційні заходи. Розширення кола знайомств принесе не тільки нові можливості, але й проблеми. На перший план у вас можуть вийти особисті справи і питання, пов’язані з родиною.

ЛЕВ

Спробуйте звести обсяг роботи до мінімуму і відпочити. Вам буде необхідно зібрати волю в кулак – важлива справа зажадає зосередженості та швидкості дій. Щоб не спровокувати конфлікт із найближчим оточенням, зайвого казати не слід. У вихідні займіться усуненням дрібних неполадок і наведенням ладу в своїй оселі.

ДІВА

Ви можете сміливо розширювати сферу свого впливу в будь-якій цікавій вам царині. Не варто надто турбуватися через події, що відбуваються, все повинно скластися щонайкраще. У вихідні можна дозволити собі забути про всі проблеми, відігнати смутні думки і налаштуватися на позитив.

ТЕРЕЗИ

Надзвичайно вдалий період для втілення в життя ідей і реалізації планів. Можливо, вам треба буде доводити оточуючим свою незамінність, але демонструвати гординю при цьому не варто. У вихідні в деяких ситуаціях наступальна тактика може сприяти успіху, тільки з нею важливо не перестаратися.

СКОРПІОН

У вас з’явиться можливість для успішної реалізації планів. Можна спробувати змінити в житті те, що вас не влаштовує, однак відкритої конфронтації варто уникати. У вихідні ситуація зажадає від вас стриманості й розважливості, ці якості допоможуть вам домогтися блискучих результатів.

СТРІЛЕЦЬ

Імовірна гармонійність у стосунках із керівництвом. У вас може з’явитися бажання бути поперед всіх, і для цього ви будете мати всі шанси. Але в деяких ситуаціях бажано проявляти такт і терпіння. У вихідні, якщо у вас залишаться сили, постарайтеся виділити близьким людям більше уваги.

КОЗЕРІГ

У професійній діяльності може відбутися несподіваний переворот із приємними наслідками. Період може виявитися трохи імпульсивним, але при певних зусиллях із вашого боку все повинно скластися досить непогано. Не виключено, що у вихідні вам доведеться зайнятися організаційними справами.

ВОДОЛІЙ

Постарайтеся поринути в роботу, щоб розібратися з нагромадженням справ. Не провокуйте висловлюваннями та діями невдоволення оточуючих. Можете сміливо розраховувати на допомогу та підтримку друзів. Нічого нового бажано не починати. У вихідні очікуйте перспективних пропозицій.

РИБИ

Вам доведеться приймати відповідальні рішення, але спочатку необхідно все продумати. Якщо не будете впадати в крайнощі, перед вами відкриються великі професійні й творчі перспективи, тому вам необхідно контролювати емоції. У вихідні бажано не планувати нічого глобального і провести ці дні вдома.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах