39157
10:00 24.042022

Гороскоп (25 квітня – 1 травня)

Цікаве 5281

ОВЕН 

Запасіться енергією та ентузіазмом, оскільки необхідно буде закінчити безліч справ як на робочому місці, так і вдома. Ви схильні до негайного вирішення виникаючих проблем, але все ретельно обмірковуйте, щоб не припуститися непродуманих суперечливих вчинків, через які потім шкодуватимете.

ТЕЛЕЦЬ

Тиждень не з легких. Будьте готові відступити, піти в тінь: настав час «сірих кардиналів», діяти відкрито можна лише з величезною обережністю. Слушна нагода пошукати додаткові способи заробітку, щоб заощадити трохи грошей. Вихідні непогано було б провести на природі, щоб відпочити та відновити сили.

БЛИЗНЮКИ

Ваші позиції хиткі, доводиться оборонятися від конкурентів, готових потіснити вас. Не можна ризикувати, але і надміру перестраховуватися небезпечно. Прислухайтеся до порад, аналізуйте чужий досвід – так ви зможете уникнути помилок. Спілкування з близькими дається нелегко: часто їм доводиться пояснювати те, що вам здається очевидним.

РАК

Самовпевненість та легковажність недоречні. Будьте допитливі, вивчайте все до найдрібніших деталей, але не забувайте про глобальне бачення ситуації. Використовуйте весь потенціал свого інтелекту! Особисті стосунки не варто перевіряти на міцність. Сьогодні ви схильні рубати з плеча, особливо не розбираючись у причинах і мотивах вчинків близьких вам людей.

ЛЕВ

Досить успішний період для тих, хто прийме відкритий стиль спілкування та буде готовий зробити перший крок. Це стосується як особистих стосунків, так і професійної діяльності. Будьте оптимістами, і успіх вам забезпечений. У вихідні не зайвим буде задовольнити будь-які свої примхи та забаганки.

ДІВА

Головна небезпека, яка підстерігатиме вас, – виникнення конфліктної ситуації на роботі. Якщо такий конфлікт уже існує, постарайтеся врегулювати його якнайшвидше, інакше доведеться зализувати рани. Вибір оптимальної лінії поведінки дозволить вийти зі складної ситуації з найменшими втратами та навіть із користю для вас. Можна розраховувати на підтримку з боку колег та друзів.

ТЕРЕЗИ

Ви зможете досягти значних успіхів у кар’єрі, якщо не станете ризикувати і матимете справу винятково з перевіреними партнерами. Контролюйте власні емоції та висловлювання у процесі обговорення суперечливих питань. Особливу увагу слід приділити фінансовій та діловій сфері діяльності. Намагайтеся якнайменше сідати за кермо.

СКОРПІОН

На вас чекає напружений тиждень. Вам доведеться зіштовхнутися з досить складною проблемою в діловій сфері, яка потребуватиме чимало енергії для свого вирішення. Також необхідно буде закінчити безліч нагальних справ. Не слід вкладати гроші у нові проєкти, варто трохи зачекати. Вихідні непогано було б провести у родинному колі.

СТРІЛЕЦЬ

Ви опинитеся у самісінькому вирі подій та в центрі уваги. Тиждень обіцяє ідеальний момент, щоб проявити свої найкращі якості – далекоглядність і прагматизм. Ви сповнені великою кількістю нових проєктів і думок, які вже частково почали реалізовуватись або лишень чекають слушної нагоди. У вихідні не виключені конфлікти із дітьми, будьте толерантнішими.

КОЗЕРІГ

Цього тижня ви можете відзначитися ексцентричною поведінкою та неординарними вчинками, наслідки яких обернуться не на вашу користь. Не потрібно вступати в дебати з людьми, які захочуть вивести вас зі стану рівноваги та внести свої корективи у ваші плани. Контролюйте себе, тоді ви зможете уникнути багатьох неприємностей.

ВОДОЛІЙ

Не піддавайтеся апатії та розпачу. Слід якнайшвидше відігнати від себе всі негативні думки, бо вони здатні зіпсувати ваш настрій та самопочуття. Варто навчитись думати позитивно, бо думки мають властивість матеріалізуватись! Уникайте будь-якого перевантаження. Сприятливий момент для практичних покупок.

РИБИ

Найближчими днями не зайвим буде подбати про власне здоров’я. Саме тому важливо і корисно певний час дотримуватися суворої дієти та повністю відмовитися від хмільних напоїв. У наступний період вам також варто бути обачливим у партнерських стосунках, не поспішайте розкривати одразу всі карти.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
WordPress › Помилка

На сайті виникла критична помилка.

Дізнайтеся більше про усунення неполадок WordPress.