36235
10:00 17.042022

Гороскоп (18 – 24 квітня)

Цікаве 4437

ОВЕН

На роботі можливі перевантаження, тому зараз краще не вживати ризикованих дій. Для здійснення кар’єрних задумів вам необхідно забезпечити собі спокійний тил. У сімейних проблемах виявіть витримку та терпіння. Остерігайтеся втрат, постарайтеся не провокувати конфліктні ситуації. Вихідні пройдуть спокійно.

ТЕЛЕЦЬ

Безжально позбувайтеся від непотрібного мотлоху, що нагромадився, звільняйте простір для нових позитивних змін. Ваші енергія і напористість стануть гарантом успіху в багатьох справах. Удача може виявитися до вас прихильною. Вихідні найкраще присвятити пасивному відпочинку або зустрічі зі старими друзями.

БЛИЗНЮКИ

Ви знайдете блискучий вихід із будь-якої ситуації. На роботі можливий конфлікт, однак на нього не треба звертати уваги. Не кваптеся братися за довгострокові проєкти, вони можуть зав’язнути і, швидше за все, принесуть лише збитки. Якщо у вас є домашні справи, займіться ними.

РАК

Досить бурхливий та повний різноманітних подій період. Можливі перепади настрою від негативних до позитивних емоцій. Не варто розраховувати на розуміння з боку керівництва і службові успіхи. До вихідних життя повинне прийти в норму, чому буде сприяти любов до авантюр. 

ЛЕВ

Будьте обережнішими з привабливими пропозиціями та екстравагантними ідеями. Не виключена поява прикрих перешкод у справах. Події можуть змінитися, провокуючи труднощі в кар’єрі та стосунках із керівництвом. У вихідні повинні прийти приємні звістки або несподіваний успіх.

ДІВА

Успіх прийде до вас через допомогу друзів. Не звалюйте на себе занадто великий обсяг роботи, навіть незважаючи на вашу витривалість, це може погано відбитися на сімейних стосунках. Будьте уважними до будь-яких дрібниць, адже від цього може залежати успіх великої справи. 

ТЕРЕЗИ

Прийміть і постарайтеся використати з найбільшою вигодою для себе вхідні пропозиції. Підключайте до роботи тільки надійних і перевірених людей. У вихідні варто зайнятися неминучими побутовими справами. Вихідні відпочинку вам не гарантують і пройдуть у роботі, зате які будуть результати!

СКОРПІОН

Рекомендується якнайменше критикувати колег, спробуйте більш спокійно ставитися до недоліків інших. Ви можете з легкістю втілити в життя свої честолюбні плани. Імовірні цікаві ділові зустрічі, але остерігайтеся несподіваного обману. Будьте уважними, є ймовірність пропустити важливу інформацію. 

СТРІЛЕЦЬ

Не квапте події, у всьому варто дотримуватися золотої середини й тоді все складеться найкращим для вас чином. Не зволікайте з вирішенням проблем, тому що справи будуть продовжувати накопичуватися, а напруга наростати. Вихідні найкраще провести вдома, так ви не пропустите гарні новини. 

КОЗЕРІГ

У вас з’явиться реальний шанс здійснити свої задуми. Робота може бути особливо насиченою та напруженою, але енергії у вас зараз хоч греблю гати. Постарайтеся для реалізації нових планів і проєктів знайти однодумців. Ви можете розраховувати на допомогу друзів. У вихідні вас можуть порадувати приємні новини.

ВОДОЛІЙ

У роботі для вас відкриваються нові перспективи та можливості. Можуть відбутися приємні події, які підвищать ваш настрій. Контакти з керівництвом повинні принести користь і вирішити деякі життєво важливі питання. У вихідні буде необхідно виявити терпіння та стриманість, а розважливість стане вашим козирем.

РИБИ

Ваші трудові успіхи перевершать усі ваші очікування. Ваше вміння почути і зрозуміти принесе вам колосальний успіх. Ви можете успішно поміняти вид своєї діяльності, якщо для цього складуться необхідні передумови. На роботі виявіть уважність і зосередженість, на вашій кар’єрі це відіб’ється позитивно.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах