9763
10:00 3.042022

Гороскоп (4 – 10 квітня)

Цікаве 4270

ОВЕН

Не приймайте швидких рішень, щоб згодом не відчувати провини. Доведеться виправляти зроблені раніше помилки. Бажано почути й виконати прохання тих, хто поряд. У відповідь до вас вчасно надійде допомога друзів. Схвалення керівництва може викликати ваш неформальний підхід до справи.

ТЕЛЕЦЬ

Не перевтомлюйтеся на роботі. Усі ваші проблеми виникатимуть через неорганізованість, а конфлікти з партнерами – через дрібниці. Здатність прийняти остаточне рішення виявиться дуже важливою. З’явиться можливість піднятися по кар’єрних сходах, що допоможе зміцненню вашого матеріального становища.

БЛИЗНЮКИ

Багато чого доведеться почати з чистого аркуша, розраховуючи при цьому тільки на власні сили та можливості. Дрібниці можуть відіграти цього тижня значну роль. Спробуйте поєднати свої дії зі сміливістю та напором, тоді досягнете гарних результатів у бізнесі. Виключіть активний відпочинок у вихідні.

РАК

Намагайтесь уникати непотрібних контактів та виявляти терпіння, інакше сварки з колегами й начальством будуть неминучі. На роботі зможете показати себе як висококваліфікованого фахівця. Краще не перестаратися з поступливістю щодо близьких людей, бо вони перестануть зважати на вашу думку.

ЛЕВ

Залишайтеся доброзичливими, це відчинить перед вами будь-які двері. Треба буде виявляти збалансованість у справах і думках. Не перекладайте свої обов’язки на близьких, краще пошукайте жертву в інших колах. У вихідні продовжуйте діяти за допомогою ласки та добрих слів – силові прийоми не спрацюють.

ДІВА

Не втрачайте цілковитого самовладання та намагайтеся зберігати спокій. Через збільшення обсягу роботи можлива певна напруженість. Обдумуйте свої слова, тоді вони справлять належне враження на тих, хто поряд, і змусять їх підкоритися вашій волі. Вихідні бажано присвятити турботі про старше покоління.

ТЕРЕЗИ

Цього тижня, щоб просунутися нагору, вам необхідно запрягти в одну упряжку всю свою волю, енергію та щасливий випадок. Зорі підказують, що певний ризик буде виправданий. У вихідні не виключене нерозуміння з боку тих, хто оточує вас, – постарайтеся не звертати увагу на їхню не цілком адекватну поведінку.

СКОРПІОН

Постарайтеся відчути впевненість у власних силах і обов’язково займіться особистими справами. Однак у цей період бажано не ставити на перше виключно власні інтереси, оскільки це може призвести до скандалу. Вихідні присвятіть релаксуючому спогляданню й аналітичній роботі, на які вже давно не було часу.

СТРІЛЕЦЬ

Контролюйте свої емоцій, інакше вони заважатимуть вам розсудливо діяти в непростій ситуації, що склалася. Спрямуйте свою енергію на вирішення найбільш актуальної на цей момент справи. У вихідні не набридайте дітям нудними виховними проповідями, краще запропонуйте їм піти з вами на природу.

КОЗЕРІГ

Настає гарячий час – ви будете незамінною людиною на роботі. Емоції не мають виявитися перешкодою у вашій діяльності. Домовлятися з колегами й партнерами буде значно легше наприкінці тижня. Розвивайте свій творчий потенціал, це зміцнить ваш авторитет і допоможе зайняти більш високе положення.

ВОДОЛІЙ

Ви повинні відчути приплив життєвих сил та опинитися в центрі бурхливих подій. Нові починання, швидше за все, матимуть успіх. Загострена інтуїція допоможе вам упоратися з проблемами, що нагромадились останнім часом. У вихідні щире задоволення принесуть інтелектуальні ігри та заняття.

РИБИ

Постарайтеся бути відкритими для пропозицій, і вони обов’язково почнуть надходити до вас у наростаючому темпі. У вирішенні ділових питань більше покладайтеся на інтуїцію, а не притаманні вам працелюбність та наполегливість. У вихідні не робіть безвідповідальних вчинків, навіть найбільш дріб’язкових.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах