36235
10:00 20.032022

Гороскоп (21 – 27 березня)

Цікаве 4686

ОВЕН

Удача зараз на вашому боці. Поїздки, початі з практичними цілями, будуть вдалими. Сприятливий період для оцінки своїх перспектив і складання планів на найближче майбутнє. У вихідні буде доречно виїхати на заміську прогулянку і подихати свіжим повітрям.

ТЕЛЕЦЬ

Постарайтеся організувати свою роботу за індивідуальним планом. Не будьте надто прискіпливі й не допускайте вияву егоїзму щодо близьких та колег по роботі. У спокійній обстановці у вихідні зможете вирішити побутові проблеми, які ви так довго відкладають, і впоратися з киплячими сімейними пристрастями.

БЛИЗНЮКИ

Обсяг поточної роботи намагайтеся обирати відповідно до своїх сил і не відмовляйтеся від допомоги друзів. Імовірна досить тверда розмова з начальством, що закінчиться конкретним рішенням. Проте відкиньте тривожні думки, без заступництва ви не залишитеся. У вихідні не пропустіть важливу інформацію.

РАК

Ваше вміння налагоджувати контакти і взаємини з людьми виявиться досить необхідним, постарайтеся бути пунктуальними. Можлива підвищена агресивність. Імовірне надходження пропозиції, пов’язаної з додатковим заробітком, до неї бажано поставитися серйозно. Вихідні найкраще присвятити спілкуванню з близькими людьми.

ЛЕВ

Бажано не заглиблюватися в мрії, а почати займатися справами. Варто виключити експромти, краще заздалегідь підготувати базу, звести плюси й мінуси і вже потім кидатися у вир рішучих дій. У вихідні постарайтеся відкласти здійснення подвигів, пов’язаних з облаштуванням дому, і порадувати себе спілкуванням із друзями.

ДІВА

Починається сприятливий період, який обіцяє нові кар’єрні можливості. Якщо ви зможете ними скористатися по максимуму і трудитися не покладаючи рук, то результати перевершать усі ваші очікування. У вихідні намагайтеся уникати конфліктів і не втрачати терпіння в ситуації, яка склалася.

ТЕРЕЗИ

Намагайтеся уникати суперечок та обговорення проблем, навіть якщо вони будуть стосуватися питань вашої професійної компетентності. Імовірна поява незначних труднощів, пов’язаних насамперед з роботою. Не уникайте можливих змін у своєму житті, пам’ятайте, що все робиться на краще.

СКОРПІОН

Труднощі стануть для вас додатковим стимулом до розвитку. Відбудуться важливі події, що дозволять втілити ваші задуми і плани в життя. Зможете з особливим успіхом завершити й повсякденні справи. У вихідні намагайтеся не метушитися і не давати порожніх обіцянок, краще займіться собою.

СТРІЛЕЦЬ

Можете здивувати тих, хто поряд, але бажано, щоб їхній подив піднесеним, а не обуреним. З’явиться шанс знайти спільну мову з деякими людьми і підняти свій авторитет. Починайте нові справи раніше, ніж вас почнуть до них підштовхувати, у будь-якому разі все доведеться робити вам самим.

КОЗЕРІГ

Не варто давати ніяких обіцянок, виконати їх може виявитися неможливо. Рекомендується серйозно задуматися про майбутнє. Будьте уважними до близьких людей, вони матимуть потребу у вашій підтримці. У вихідні зустріч із друзями стане надзвичайно приємною та плідною, ваш авторитет зросте і до вас будуть дослухатися.

ВОДОЛІЙ

Сприятливий час для завершення багатьох справ. Виявіть властиві вам сумлінність і пунктуальність, це дозволить уникнути помилок. Намагайтеся якомога менше критикувати колег по роботі. Друзі не завжди зможуть вам допомогти, тому розраховуйте тільки на свої сили.

РИБИ

Цей тиждень стане прекрасним часом для кар’єрного зростання. Зірки радять у жодному разі не вступати в конфлікт з начальством, краще підіть на розумний компроміс. Якщо вам потрібна стабільність, доведеться докласти максимум зусиль. У вихідні займіться побутовими справами.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах