35738
10:00 13.032022

Гороскоп (14 – 20 березня)

Цікаве 4137

ОВЕН

Сприятливий період для самовідданої праці. Ви повинні мобілізувати всі свої сили для рішучого прориву, але постарайтеся при цьому не забувати і про відпочинок. Якщо є можливість, організуйте для себе вільний режим роботи. У вихідні влаштуйте маленьке, але незабутнє свято для своїх близьких, вони будуть у захваті.

ТЕЛЕЦЬ

Цього тижня настає слушна мить для активної діяльності. Зберіться з силами і не дозволяйте собі розслаблюватися та засмучуватися. Уникайте зустрічей з начальством, а тим більше не намагайтеся що-небудь йому доводити. Вихідні краще провести на свіжому повітрі.

БЛИЗНЮКИ

Увесь тиждень виявиться присвяченим роботі. Сприятливий період для реалізації задуманого, а також домашніх справ. У роботі вас буде супроводжувати успіх і стане помітним зростання вашого матеріального добробуту. Але уникайте суєти і дріб’язковості, інакше допущені помилки негативно відобразяться на взаєминах із близькими.

РАК

Досить напружений період, вам буде необхідно сконцентруватися на головному і не розмінюватися по дріб’язках. Не відмовляєтеся від допомоги тих, хто поряд, це допоможе подолати деякі труднощі на вашому шляху. У вихідні не дозволяйте близьким людям лізти до вас з нудними моралізаторськими настановами.

ЛЕВ

У вас буде рівний і гарний настрій, але тільки в тому разі, якщо ви дасте собі можливість відпочити. Спокійний плин робочих справ вселятиме оптимізм. Імовірний початок планомірного просування по службових сходах. Не забувайте, що тільки тактовність і дипломатія дозволять успішно впоратися з проблемами у вихідні.

ДІВА

Нагромадження справ може заважати вам рухатися вперед, складна ситуація на роботі вимагатиме негайного вирішення. Імовірно, відбудуться значні події, пов’язані з вашим життям. Діти мають перебувати під постійним доглядом, інакше в них можуть виникнути проблеми. У вихідні не варто сидіти вдома, краще загляньте до друзів.

ТЕРЕЗИ

Настає досить сприятливий період. Треба бути обережнішими з рішучістю, її зовсім не обов’язково доводити до нерозсудливості. Намагайтеся спрямувати свої сили на досягнення душевної рівноваги і продовжуйте довіряти своїй інтуїції. У вихідні близькі люди можуть стати чудовими захисниками.

СКОРПІОН

Головне – вчасно зупинитися, зорі не рекомендують займатися тим, що вимагатиме від вас занадто великої відповідальності. Не шкодуйте сил і часу. Намагайтеся уникати можливих пасток і не піддавайтеся на провокації. Родина вимагатиме від вас у вихідні уваги і турботи.

СТРІЛЕЦЬ

Ретельно перевіряйте всі факти і виявляйте обережність. Ділове життя може виявитися насиченим зустрічами. У вихідні постарайтеся влаштувати собі пасивний відпочинок, що виключає будь-які енергетичні витрати.

КОЗЕРІГ

Настає настільки сприятливий період, що може викликати у вас відчуття незручності від благополуччя, що виникло. У діловому житті можливі деякі важливі події. Постарайтеся завершити всі справи, що залишилися. Не варто забувати і про повсякденні турботи, у сімейних стосунках усе має бути благополучно.

ВОДОЛІЙ

Має додатися справ, поставтеся до виконання робочих обов’язків більш ретельно, попрацювати буде над чим. Продумайте завдання на найближче майбутнє. Вихідні бажано присвятити справам нескладним, виконання яких не забере багато часу. Не забувайте і про спілкування з друзями.

РИБИ

Вам доведеться зрівноважити деякі риси свого характеру, щоб досягти поставлених цілей. Може відбутися повна зміна ваших життєвих установок. Ви ризикуєте опинитися в складному становищі. У вихідні дні відпочинок від проблем можливий для вас тільки в домашніх умовах.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах