28101
10:00 27.022022

Гороскоп (28 лютого – 6 березня)

Цікаве 4919

ОВЕН

Ви будете готові гори звернути. Але іноді доведеться запастися терпінням і частково перенести реалізацію своїх планів. У спілкуванні варто прагнути до розумного компромісу і обмірковувати кожний свій крок, а не квапитися робити висновки. У вихідні на вас очікують цікаві знайомства і зустрічі.

ТЕЛЕЦЬ

Може надійти важлива новина або інформація, здатна вплинути на ваше життя. Ваш свіжий образ і безмежна чарівність можуть стати причиною успіху в багатьох сферах діяльності. Вихідні припускають розвиток ситуації, вихід з якої вам допоможуть знайти спокій і впевненість у собі.

БЛИЗНЮКИ

Постарайтеся не піддаватися на запропоновані вам сумнівні ідеї та не вплутуйтеся в авантюри. Однак гарні результати зараз може дати спільна творчість. У вихідні уникайте проводити багато часу в гучній компанії. Є ризик прийняти неправильне рішення через небажання уважно розібратися у виниклих проблемах. 

РАК

Будьте щедрими із колегами і не пропускайте можливості поділитися накопиченим професійним досвідом, адже саме це повинно принести вам чималий прибуток. У вихідні у вас буде гарна можливість підвищити власну самооцінку, особливо не додаючи до цього якихось значних зусиль.

ЛЕВ

Робота буде сприяти впровадженню ваших планів, а керівництво також усіляко буде сприяти цьому процесу. Доброзичливість колег теж стане суттєвим фактором. Зараз фортуна до вас досить прихильна, користуйтеся цим важливим для вас зараз моментом і не пропускайте свого шансу. ДІВА

Не рекомендується вживати які-небудь рішучі кроки. Велика ймовірність знайти засоби для реалізації своїх ідей і одержати від оточуючих підтримку. У вихідні бажано обмірковувати всі свої слова, інакше конфлікти неминучі. Вихідні найкраще присвятити відновленню витрачених сил.

ТЕРЕЗИ

На вас чекають нові відкриття. Проте всі нові перспективи у цей період будуть залежати не від інших, а винятково від вашої самодисципліни, а також активних дій. Неуважність і справді може призвести до безглуздих недоречних запізнень. Вихідні проведіть у колі родини.

СКОРПІОН

Оточуючі вас люди цінують і поважають вас, постарайтеся прийняти це як факт. Бажано не забувати також і про домашній комфорт та виділити більше часу для наведення порядку і порятунку від старих речей, непотрібного мотлоху. У вихідні варто прислухатися до порад близьких людей.

СТРІЛЕЦЬ

Неймовірно приємні події будуть сипатися на вас немов із рога достатку. Є ймовірність одержання досить привабливої пропозиції. Вам може знадобитися для цього вся ваша мудрість і рішучість. Спілкування з близькими за духом людьми також підтримає вашу впевненість у собі.

КОЗЕРІГ

Задумайтеся про плани на майбутнє. Хоча на роботі все буде складатися досить добре, рекомендується задуматися про зростання вашого професійного рівня. Діти можуть мати потребу у вашій пораді, і найкраще помітити це перш ніж вони встигнуть наробити непоправних дурниць.

ВОДОЛІЙ

Уникайте неприємностей і проєктів із найменшим натяком на авантюрність. Ви завжди можете розраховувати на допомогу друзів. За умови відсутності у вас надмірної балакучості очікуйте поліпшення ситуації в кращий бік. У вихідні, незважаючи на моральну втому, провокувати домашні конфлікти небажано.

РИБИ

Необхідно підносити себе оточуючим із почуттям власної гідності. Ймовірна також зустріч із вашим потенційним роботодавцем. При невеликих зусиллях із вашого боку ви легко доможетеся вельми істотних результатів. У вихідні ваші світлі ідеї та ваші незаперечні досягнення будуть оцінені.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах