35662
10:00 20.022022

Гороскоп (21 – 27 лютого)

Цікаве 3404

ОВЕН

Доведеться багато чого змінити у своїй діяльності. У боротьбі за справедливість постарайтеся уникати конфліктів і побережіть сили, трохи пізніше правда обов’язково переможе. Вихідні не рекомендується присвячувати бесідам на жалісливі теми, краще відкладіть їх на невизначений термін.

ТЕЛЕЦЬ

Все добре продумайте, після чого можна переходити до рішучих дій. Намагайтеся бути більш терпимими із колегами. Ви здатні звернути гори і показати себе в усій красі. Готуйтеся взяти на себе складну і відповідальну роботу. У вихідні до ваших порад будуть із готовністю прислухатися.

БЛИЗНЮКИ

Ви повинні спокійно і чітко робити свою справу і тоді все задумане зможе здійснитися. Зосереджуйтеся на головному, але намагайтеся не випускати з поля зору й дрібниці. Бажано не привертати до себе увагу і обрати вичікувальну позицію. Вихідні порадують приємними подіями.

РАК

Спробуйте нарешті поглянути на своє життя без зайвих ілюзій, і тоді ви побачите, що, можливо, саме тепер для вас настав доволі сприятливий момент конструктивних змін. А от у власному прагненні домогтися бажаного все ж не забувайте насамперед розрахувати свої сили більш реалістично.

ЛЕВ

На роботі чекає виникнення розбіжностей, і тільки ваше мудре рішення може виправити ситуацію. Не дозволяйте собі розслаблятися, інакше вірогідні конфліктні ситуації. Ви зможете багато встигнути, головне – не пропустити припливу небувалої працездатності. У вихідні обов’язково постарайтеся вибратися до друзів. 

ДІВА

Новини вас справді порадують, але все ж таки доведеться розбиратися також із закинутими побутовими проблемами. Слід пошукати швидкий і дієвий спосіб, щоб відновити розтрачені сили. Постарайтеся не допускати сторонніх людей у вирішення ваших внутрішньосімейних проблем.

ТЕРЕЗИ

Ваша популярність неабияк підвищується не тільки на роботі, а й за її межами. Несподівано почнуть проявлятися навіть давно забуті ваші знайомі. Можливо, вони очікують від вас послуги і самі, в свою чергу, готові надати необхідну послугу вам. У вихідні не варто відмовляти в увазі близьким людям.

СКОРПІОН

Необхідно створити собі міцний фундамент для комфортних умов праці. Якщо не все вдається добре – не хвилюйтеся, всі труднощі й переживання закінчаться і ви зможете відпочити, насолоджуючись задоволенням від добре виконаної роботи. У вихідні можна вибратися в ресторан із хорошими знайомими.

СТРІЛЕЦЬ

Залишилося докласти уже зовсім небагато зусиль, і тоді ви обов’язково отримаєте очікуваний результат. Можна здійснювати зараз найсміливіші задуми і сміливо рухатися вперед. Обставини можуть змусити вас змінити колишню точку зору. До вихідних бажано привести вашу оселю в порядок.

КОЗЕРІГ

Зараз варто набагато уважніше придивитися до оточуючих вас людей, тоді зможете зрозуміти, що вони не настільки погані, а їхні ідеї можуть стати ще й досить своєчасними і оригінальними. Плани, які спали вам на думку у вихідні, виявляться вельми цікавими для реалізації в майбутньому.

ВОДОЛІЙ

Дотримуйтеся вичікувальної стратегії, виключивши зайву метушливість та поспіх, це призведе до приголомшливих результатів, терпіння не зрадить вам. Грошове питання може стати найбільш серйозним об’єктом ваших турбот. У вихідні не виключені циклічні сварки, причиною може виявитися брак коштів.

РИБИ

Боротися з обставинами буде непросто, дозвольте собі просто плисти за течією. Спілкуючись із колегами, переконайтеся, що вони правильно вас розуміють. Це дасть можливість уникнути труднощів у майбутньому. У вихідні прислухайтеся до близьких людей і ви зрозумієте, де помилялися і що саме робили не так.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах